torstai 14. huhtikuuta 2022

Pääsiäistä vietetään Kaapelitehtaalla

 

HRVDE-tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.


Huomenna perjantaina avautuu Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa kolmipäiväinen Helsinki Retro & Vintage Design Expo eli HRVDE.

Ohessa on kuvia aikaisemmista vastaavista tapahtumista.

 


Yli 80 näytteilleasettajan osastoilta löytyy 1900-luvun pohjoismaisen muotoilun helmiä.

Myynnissä on mm. 1920–80 -lukujen kalusteita, valaisimia, lasia, keramiikkaa, koruja, POP-"antiikkia", industriaalia, vintage-vaatteita, asusteita, sisustustekstiilejä, julisteita, postikortteja, lehtiä, kirjoja, leluja, levyjä, kelloja, vintage-audiolaitteita, ja paljon muuta - pallomekoista pastilleihin ja tattikulhoista tynelleihin.

 Suomalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten näytteilleasettajien messuosastoilla näet ja koet parasta vuosikertaa edustavaa pohjoismaista designia. Olitpa sitten kotiasi sisustava, vintage designiin sijoittava, vintagetyylisesti pukeutuva tai ihan vain parhaiden vuosikymmenten elämänmenosta viehtynyt, tule ja koe #HRVDE

HRVDE:n järjestää ExpoNova yhdessä yli 80 alan parhaan kauppiaan kanssa.

Helsinki Retro & Vintage Design Expo Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, Tallberginkatu 1, Helsinki

Perjantaina 15.4. kello 10–17

lauantaina 16.4. kello 10–17

sunnuntaina 17.4. kello 10–16

Aikuisten pääsymaksu 10 €. Opiskelijat ja eläkeläiset 8 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Lipunmyynti ovilta.

Sisäänkäynti Merikaapelihalliin Kaapelitehtaan sisäpihan C-aulan kautta ja Tammasaaren laiturilta ovista M1. Merikaapelihalli on esteetön tapahtumatila. Rampit Kaapelitehtaan sisäpihalta C-aula ja Tammasaaren laiturilta ovilla M1.

Kaapelitehtaan ympäristössä on melko runsaasti viikonloppuisin maksutonta pysäköintitilaa. Kaapelitehtaalle saavut kätevästi myös julkisilla. Metroasema Ruoholahdessa 500 m, bussit ja ratikka Kaapelitehtaan kulmalla. 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti