perjantai 25. helmikuuta 2022

Messuvuosi 2022 alkaa Järvenpäässä

Kuva on Järvenpään messuilta muutaman vuoden takaa.


 

Edellinen vanhan tavaran myyntitapahtuma eteläisessä Suomessa oli marraskuun puolivälissä järjestetyt antiikki- ja keräilymessut Hämeenlinnassa. Koronarajoitusten vuoksi tammikuussa peruuntuivat loppiaisviikonlopun Kaapelin messut ja viimeisenä lauantaina pidettäväksi suunniteltu lasimuseon ystävien Lasipäivä. Helmikuun alussa jäi järjestämättä Turun VPK-talon messutapahtuma.

Tulevana viikonloppuna Järvenpään antiikki- ja keräilymessut päättää kolmen kuukauden tauon vanhan tavaran myyntitapahtumissa: https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2022/02/jarvenpaan-antiikki-ja-kerailymessut.html

Maaliskuussa on jo vilkkaampaa: 12.-13.3. Hämeenlinna, 19.-20.3. Turun messukeskuksen messut ja 26.-27.3. Helsingin Kattilahallin Helsinki Antiques –tapahtuma. Fiskarsin antiikkipäivät ry on aikaisemmin järjestänyt tämän tapahtuman Bank-tapahtumatalossa ja Katajanokan Wanhassa satamassa. Kattilahallissa on aikaisemmin järjestetty näyttelyitä ja kirppistapahtumia.

 

HRVDE-tapahtuma menossa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Kuva: ExpoNova.


Huhtikuussa on vuorossa Jyväskylän messut 2.-3.4., Lahden messut 9.-10.4. ja pääsiäisenä 15.-17.4. kolmipäiväiseksi kasvanut Helsinki Retro & Vintage Design Expo eli HRVDE.

Toukokuussa on vuorossa ainakin helatorstaina järjestettävä Hyvinkään Wanhan areenan yhden päivän tapahtuma.

 

Lisää tapahtuma löytyy Lasinkeräilijän Blogin tapahtumakalenterista:

https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/p/lasinkerailijan-kalenteri.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti