keskiviikko 22. joulukuuta 2021

PERUUTUS Helsinki Retro & Vintage Design Expo 8.-9.1.2022

 

Helsingin Kaapelitehdas ei täytykään vanhan tavaran harrastajista loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna.

Vanhan tavaran harrastajien vuoden 2022 piti alkaa loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna Helsingin Kaapelitahtaalla HRVDE-tapahtumassa, mutta messujärjestäjä ExpoNovan tapahtumatuottaja Torsti Nieminen kirjoittaa:

 

Ja tapahtui niinä päivinä, että hallitukselta kävi käsky!

Pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi hallitus on päättänyt suositella alueviranomaisille, että koronapassi otetaan pois käytöstä yleisötilaisuuksissa väliaikaisesti. Messutapahtumat, kuten Helsinki Retro & Vintage Design Expo, jotka luetaan kohtalaisen riskin yleisötilaisuuksiksi, eivät voi kiertää henkilömäärärajoituksia koronapassia vaatimalla.

Pääkaupunkiseudun koronanyrkki on esittänyt Etelä-Suomen Aluehallintovirastolle, että pääkaupunkiseudulla tulisi rajoittaa yleisötilaisuuksien osallistujamäärä 10 henkilöön 28.12.2021–11.1.2021 välisenä aikana. Etelä-Suomen AVI tehnee tämän mukaisen päätöksen huomenna torstaina.

Helsinki Retro & Vintage Design Expon järjestäjä ExpoNova on päättänyt peruuttaa 8.-9.1.2022 järjestettävän HRVDE tapahtuman.

Tapahtumasta osaston varanneille näytteilleasettajille ei synny tästä minkäänlaisia kuluja ExpoNovan puolelta. Eikä varausta tarvitse erikseen peruuttaa.

Pyrin etsimään keväälle uuden ajankohdan nyt peruutettavalle tapahtumalle.

Olen erittäin pahoillani näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille peruutuksesta aiheutuvasta haitasta ja harmista.


Kaikesta huolimatta kiitos kuluneen poikkeuksellisen messuvuoden yhteistyöstä!

Rauhaisaa joulun aikaa ja parempaa tulevaa vuotta 2022!

Torsti Nieminen
Tapahtumatuottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti