torstai 3. joulukuuta 2020

Joulun odotusta nuutajärveläisten lasiesineiden äärellä

 

Markku Salon Diiva-tuikkulyhty. 

Kuva: www.markkusalo.com


Juuri alkanut adventin aika on tulvillaan tihenevää tunnelmaa ja asettautumista viimein joulurauhaan. Hetki Markku Salon Diivan tuikkeessa on omiaan niihin hetkiin, kun haluat kohota arjen yläpuolelle. Diiva-tuikkulyhty on jo klassikon maineessa, sillä niin monena vuotena se on ollut yksi suosituimmista jouluisen viestin viejistämme.

Nuutajärven taiteilijat ja lasinpuhaltajat ovat valmistautuneet jouluun monin tavoin. Vieraat ovat tertulleita Lasikylän perinteiseen miljööseen tutustumaan tekijöiden pajoihin, tuotteisiin ja työskentelyyn. Ajankohtaiset aukioloajat kylän yhteisiltä verkkosivuilta www.nuutajarvi.fi.

Jos haluat tilata postitse Diiva-tuikkulyhdyn, se onnistuu ottamalla esim. sähköpostitse yhteyttä. Jos haluat mennä käymään Markku Salon galleriaan + työhuoneeseen, sekin onnistuu, kun otat yhteyttä ennen saapumistasi. Silloin voit tutustua myös Majakka-led-kynttilälyhtyyn, Paletti-tuikkuun ja Lucia-lyhtyyn. Kuvat löytyvät netistä: www.markkusalo.com/myyntikokoelmat/sarjat/

 Mahdollisten Aarteiden Kirpputori on muuttanut.

Lasikylän asukkaiden kaappeihin on vuosien kuluessa kertynyt mahdollisia aarteita. Tällä kirppiksellä myydään niitä ja monia muita kiinnostavia vintage-esineitä. HUOM! Mahdollisten Aarteiden Kirpputori on muuttanut.

Uusi osoite: Pitkämäentie 5, 31160 Nuutajärvi. 

Avoinna seuraavaksi: la 5.12. klo 1016 sekä la-su 12.13.12. klo 1016

Lisätietoja: Nuutajärven kyläyhdistys ry

 


Nuutajärven toimijoita mukana Ornamon Design Joulu -verkkotapahtumassa 24.11. alkaen

Ornamon Design Joulun voi kokea tänä vuonna verkossa – designverkkokauppojen tavaratalo on avautunut 24.11.2020. Kotimaisen designin ja taidekäsityön suurtapahtuma Ornamon Design Joulu toteutetaan tänä vuonna verkkotapahtumana 24.11.–24.12. Valikoimassa on yli 130 erilaista verkkokauppaa.

Ornamon Design Joulu on vuosittain odotettu designin myyntitapahtuma, jolla on pitkät perinteet. Ympäristöarvoista, kotimaisuudesta ja laadusta välittävät asiakkaat ovat ottaneet tapahtuman omakseen. Design Joulu tuo tänä vuonna esille muotoilijoiden verkkokaupat, kun perinteistä yleisötapahtumaa ei koronapandemian vuoksi voida Helsingin Kaapelitehtaalla järjestää.

“Monet suomalaiset haluavat bulkkitavaran sijaan ostaa joululahjoiksi vastuullisesti tuotettuja kestäviä käyttöesineitä ja muotia, mutta yksittäisiä pieniä verkkokauppoja on tosi vaikea löytää, jos ne eivät ole ennestään tuttuja. Olemme luoneet Finnish Designers -virtuaalitavaratalon, josta löytää ammattilaisten suunnittelemia designtuotteita helposti samasta paikasta. Tällaista laatuvalikoimaa et löydä mistään muualta”, kertoo Design Joulun projektipäällikkö Petra Ilonen.

Ornamon Design Joulu -tavaratalo on osoitteessa: www.finnishdesigners.fi/verkkokaupat

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti