tiistai 6. lokakuuta 2020

Helsinki Retro & Vintage Design Expo viikonloppuna Kaapelitehtaalla

 


Tänään taas jännitettiin terveysviranomaisten tiedotustilaisuuden antia, mutta siellä ei ilmennyt estettä tämän tapahtuman järjestämiselle. Tapahtumajärjestäjiä ja esim. kauppojen sekä liikennevälineiden palveluntarjoajia kehotettiin edellyttämään kasvomaskien käyttöä asiakkailtaan. Kannattaa siis noudattaa tätäkin ohjetta yhteisen turvallisuuden vuoksi, jotta tapahtumia voitaisiin järjestää jatkossakin.

 

Vintagetyylisen elämisen messutapahtuma tulee taas – Helsingin Kaapelitehtaan valtava Merikaapelihalli täyttyy menneiden aikojen aarteista ja mummolan muistoista!

Näytteilleasettajien messuosastoilla näet ja koet parasta vuosikertaa edustavaa pohjoismaista designia, arjen käyttöesineistä aikansa hienoimpiin taideteollisuuden tuotteisiin.

Olitpa sitten kotiasi sisustava, vintage designiin sijoittava, vintagetyylisesti pukeutuva tai ihan vain parhaiden vuosikymmenten elämänmenosta viehtynyt, tule ja koe #HRVDE.

HRVDE:n järjestää ExpoNova yhdessä noin 80 alan parhaan kauppiaan kanssa.

Tapahtuma järjestetään tapahtuma-aikaan voimassa olevien Aluehallintoviraston antamien koronavirus epidemiasta johtuvien määräysten ja rajoitusten mukaisena, THL:n hygieniaohjoita noudattaen. Messuille vain terveenä ja oireettomana. Huomioithan, että Helsingin alueella on voimassa maskisuositus myös yleisötapahtumissa.

Avoinna:
10.10. Lauantaina klo 10–17
11.10. Sunnuntaina klo 10–16

Liput: 10 € aikuiset, 8 € eläkeläiset ja opiskelijat, sekä alle 18-vuotiaat maksutta

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, Ruoholahti, Helsinki

Käynti Merikaapelihalliin tapahtuu Kaapelitehtaan sisäpihalta ovista M4 ja Tammasaarenlaiturilta (meren puolelta) ovista M1. Käynti sisäpihalle poikkeuksellisesti vain Tallberginkadun puolelta porttikongista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti