tiistai 15. syyskuuta 2020

Seinäjoen antiikki- & vintagemessut viikonloppuna

Ensi viikonloppuna Seinäjoki Areena täyttyy antiikista, keräilystä, vintagesta, retrosta, designista, ym. vanhasta ja keräilyllisestä tavarasta. Tarjolla on mummolan muistoja ja menneen ajan nostalgiaa.

Näytteilleasettajat 40 osastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, audio-laitteita, tekstiilejä, vintage-vaatetta, asusteita, ym. ym. ym.

Mukana myös vanhojen postikorttien, rahojen ja suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien sekä militarian asiantuntijat arvioimassa yleisön mukanaan tuomia kohteita.
Aikuisten pääsymaksu 6 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Lauantaina ja sunnuntaina kello 14–16 välillä aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan 4 e.

Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina 19.9. ja sunnuntaina 20.9 kello 10–16.

Katso lisätietoja tapahtumasta: www.kerailykuume.fi

Tapahtuma toteutetaan tapahtuma-aikaan voimassa olevien aluehallintoviraston antamien koronavirus-epidemiasta johtuvien määräysten mukaisena. Tapahtumajärjestäjä vetoaa. että tapahtumaan mennään vain terveenä ja oireettomana sekä hygieniaohjeita noudattaen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti