tiistai 26. maaliskuuta 2019

Lahden Antiikkimessut Jokimaalla viikonloppuna


 
Vuosi sitten Lahden Jokimaan messutapahtuma 
oli maaliskuun alussa.

Aidot ja alkuperäiset Lahden Antiikki- ja Keräilymessut täyttävät jo 19. kerran Jokimaan Ravikeskuksen Toto-hallin menneiden aikojen aarteilla. Halli täyttyy antiikista, designista, keräilystä, retrosta, vintagesta, ym. wanhasta ja nostalgisesta maaliskuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.3.

Yli 50 messuosastolla näytteilleasettajien valikoimissa on löytöjä menneiden vuosikymmenten arjen käyttöesineistä aikansa hienoimpiin taideteollisuuden tuotteisiin. Kauppiaita tähän kansainväliseen tapahtumaan saapuu ympäri Suomen sekä Virosta ja Ruotsista.

Lahden Jokimaan raviradalla oli Keräilykuume
-messut myös viime syyskuun lopulla.

Tarjolla mm. lasia, posliinia, keittiöantiikkia, kalusteita, valaisimia, postikortteja, rahoja, merkkejä, tekstiilejä, kirjoja, keräilyleluja, hopeaa, koruja, ym.

Saatavissa on vanhojen rahojen ja postikorttien arviointia sekä suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien arviointia. Päijät-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla opastetaan yleisöä numismatiikan saloihin.

Jokimaan ravikeskus sijaitsee osoitteessa Jokimaankatu 6, Lahti. Alueella on maksutonta pysäköintitilaa tuhansien kävijöiden autoille ja autolla pääset lähes Toto-hallin oville.

Kahvila-ravintola palvelee messujen aukioloaikoina. Tässä tapahtumassa löydät tuoretta tavaraa vain kahvilasta! Kaikki muu vanhaa!

Aikuisten pääsymaksu 6 €, (molempina päivinä kello 14–16 välillä vain 4 €), Alle 18-vuotiaat maksutta.

Katso lisätietoja tapahtumasta:
www.kerailykuume.fi
https://www.facebook.com/events/2203934903189247/
Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut tuottaa ExpoNova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti