keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Turha mennä Bukowskille


 
Bukowskin nettisivuilla ei kerrota sitä, ettei tällä viikolla
asiakkaille luovuteta heidän ostamiaan tavaroita.

Huutokauppafirma Bukowskis on muuttamassa Katajanokalle Wanhan Sataman tiloihin. Suomen messut on myynyt kiinteistön ja uusi omistaja on vuokrannut osan rakennuksesta Bukowskille, joka ilmoittaa olevansa suljettuna 7.9. muuton vuoksi. Kuitenkin firma on jo tämän viikon enemmän tai vähemmän suljettu. Asiakkaan ostamia ja maksamia tavaroita ei luovuteta enää ostajalle. Turhaan Helsinkiin Iso Roobertinkadulle matkustaneille asiakkaille vaan todettiin ”Taas yksi turhaan tullut.” Kuulemma pääkonttorissa Tukholmassa on päätetty, että asiakkaille ei tiedoteta siitä, että maksettuja ostoksia ei tällä viikolla luovuteta. ”Hyvitykseksi” tarjotaan sitä, että Bukowskis ei vaadi asiakkailta sakkomaksua siitä, että he eivät voi saada ostoksiaan ulos firmasta ainakaan viikkoon. Normaalisti asiakasta sakotetaan siitä, jos ei nouda ostoksiaan viikon kuluessa. Aika heikkoa asiakaspalvelua, kun asiasta olisi voinut ilman kustannuksia tiedottaa firman omilla nettisivuilla.

4 kommenttia:

 1. Tätä samaa ylimielisyyttä Bukowskis on viljellyt jo pidemmän aikaa. Ihan asiakkaiden kiusaksi poistettiin hintatiedot vanhoista kaupoista, vaikka arvon näkeminen voisi poikia uusia toimeksiantoja ja asiakaskontakteja heillekin. Lisäksi yritys jättää vastaamatta moniin arviotiedusteluihin, vaikka kyse olisi ihan kelvollisesta tavarasta (ei siis siitä tusinaposliinista ym, jota ei sinne haluta ja jonka hinta-arviot jäävät alle 150 euron). Muut huutokauppakamarit osaavat vielä arvostaa asiakasta. Sinne jalka käy, missä palvelua saa.

  VastaaPoista
 2. Vanhat vasara-hinnat on kyllä näkynyt jo jonkin aikaa bukowskin sivuilla.

  terv. huomioitsija

  VastaaPoista
 3. Vasarahinta näkyy 2 viikkoa huutokaupan jälkeen, sitten se poistetaan näkyvistä. Kahta viikkoa vanhempia hintatietoja ei ole saatavissa.

  VastaaPoista
 4. Juuri näin. Vain tuoreimpien kauppojen tiedot näkyvät, kun aiemmin näkyi hinnat vuosien ajalta taaksepäin. Palvelu poistettiin vuosi pari sitten.

  VastaaPoista