keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Lahden Antiikkimessut täyttävät Jokimaan nostalgialla

Lahden syksyn perinteinen antiikkitapahtuma järjestetään taas Jokimaan ravikeskuksessa syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Tapahtumassa on tarjolla totuttuun tapaan esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, vanhoja tekstiilejä ynnä muuta vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Taide- ja käyttölasin keräilijöitä hellitään monipuolisella lasivalikoimalla kymmenillä osastoilla. Kaikkiaan tapahtumassa on mukana noin 50 näytteilleasettajaa Suomesta ja Virosta.

Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija Pekka Toivanen arvioi yleisön mukanaan tuomia merkkejä. militariakohteista, vanhoista rahoista, postikorteista ja koruista voi saada arvioita useilla osastoilla. Päijät-Hämeen Numismaatikot on myös mukana tapahtumassa. Numismaatikoiden osastolla palvellaan kaikkia rahojen keräilystä kiinnostuneita.Tapahtumaan on pääsymaksu. Alle 18-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa.

Jokimaan ravikeskuksessa on runsaasti maksutonta paikoitustilaa asiakkaiden autoille ja ravintolassa on tarjolla lounasta molempina päivinä. Lisätietoa: www.kerailykuume.fi

Lahden Antiikki- ja keräilymessut Jokimaan ravikeskuksen Toto-hallissa lauantaina ja sunnuntaina 29. - 30.9.  Avoinna molempina päivinä klo 10–16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti