tiistai 27. maaliskuuta 2018

Vintage-design esillä pääsiäisenä Helsingissä


HRDVE järjestetään ensi viikonloppuna Kaapelitehtaalla.
 
 
Menneen ajan aarteet ja tyyli täyttävät Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallin pääsiäisviikonloppuna. Yhdeksättä kertaa järjestettävä Helsinki Retro & Vintage Design Expo nostaa näytteille sekoituksen monimuotoista vintagea ja vanhaa designia.

Helsinki Retro & Vintage Desing Expo on Suomen suurin ja vanhin vintage designiin ja retroon keskittynyt messutapahtuma. Vuonna 2018 HRVDE järjestetään pääsiäisenä 31.3. - 1.4. sekä syksyllä 13. - 14.10. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.

Retro- ja vintage-messut tuovat yli 80 suomalaisen, ruotsalaisen, tanskalaisen ja virolaisen vanhan tavaran kauppiaan valtavat valikoimat helposti saataville. Yhdellä messukäynnillä on nähtävissä pohjoismaisen muotoilun kultakauden kirkkaimmat helmet, parasta vuosikertaa.
Hyvä suunnittelu ja laadukkaat materiaalit kuuluvat kaikille: messuilta löytyy ideoita niin kotiaan sisustaville, keräilijöille, taideteollisuuden tuotteisiin sijoittaville, kuin vintage-pukeutumisesta viehtyneillekin. Esillä olevat tuotteet on pääosin suunniteltu ja/tai valmistettu 1940-1970 luvuilla.


Messujen näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä yli 80 messuosastolla. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, vintage vaatteita ja asusteita, ym. wanhaa ja nostalgista.

Tapahtuman parasta antia ovat asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. HRVDE:ssä tapaat innostavan joukon muita vintage-designista kiinnostuneita.

Helsinki Retro & Vintage Design Expo -messuja järjestää ExpoNova, jolla on takanaan vuosien asiantuntemus ja kokemus antiikki-, keräily-, design-, vintage-, taide-, retro-, ym. vanhan tavaran tapahtumien järjestämisestä.


Helsinki Retro & Vintage Design Expo, tuttavallisemmin #HRVDE, lauantaina 31.3. ja sunnuntaina 1.4. kello 10 - 16, Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.
Pääsyliput 10 €/päivä, alle 18-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Eläkeläisten ja opiskelijoiden päivälippu 8 €. Lippuja myydään ovilta.

www.exponova.fi
www.facebook.com/hrvde

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti