keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Fiskars valmistautui antiikkitapahtuman avaukseenFiskarsin torilla oli tänä mukava aurinkoinen kesäpäivä.


Päivän aikana torikauppiaiden määrä kasvoi, kun paikalle tuli antiikkitapahtuman ajaksi paikan varanneita myyjiä.Tänään keskiviikkona Fiskarsin ruukkikylä kylpi auringossa ja turistit täyttivät ruukkitaajaman parkkipaikan, kadun varren myymälät ja näyttelytilat. Samaan aikaan torilla käytiin kauppaa normaalin toripäivän tapaan. Aika monella myyjällä oli jo antiikkia tarjolla ja heistä moni on lunastanut paikan myös antiikkitapahtuman ajaksi. Osa antiikkitorin kauppiaista tulee vasta keskiviikkoiltana tai torstaiaamuna aikaisin.


Vanhan veitsitehtaan etupihalla oli paljon pakettiautoja, joista purettiin kuormia sisälle halliin.Tällaisetkin klassikot odottavat tapahtuman avaamista.

Vanhalla veitsitehtaalla kävi kova kuhina kun myyntiosastoja rakennettiin. Monet kauppiaista oli tuonut myyntiosaston kalustuksen maanantaina tai eilen ja tänään tuotiin pienesineistöä, jota alettiin jo laittaa esille huomista varten. Osa myyjistä laittaa osastonsa lopulliseen kuntoon vasta huomenna aamulla. Kello 10, kun portti avataan, niin valmista on varmaan kaikille osastoilla.

Banaanilaatikot odottavat vielä purkamista. Ne ovat muuten ylivoimaisesti suosituin pakkausmateriaali ammattikauppiaiden käytössä.
Suomen antiikki- ja taidekirjojen osastolla on paljon vanhojen tavaroiden kerääjille sopivaa kirjallisuutta. Myös Suomalaisen lasin vuosikirjoja voi ostaa täältä.


Maini ja Veli osastoaan rakentamassa.


Heikki Jääskön osasto oli valmis jo keskiviikkona heti puolenpäivän jälkeen.1 kommentti:

  1. Onko niin, että noilta messuilta ostetaan vaikka hinnat on pilvissä kunhan saadaan joku puuttuva tavara? Jos noilla hinnoilla ostaa niin ei ainakaan eteenpäin sen jälkeen voi myydä muutakuin tappiolla.

    VastaaPoista