maanantai 22. kesäkuuta 2015

Vääksyn Antiikki- ja Keräilymessut viikonloppuna - Suurempana kuin koskaan


Kuva on viime vuoden Vääksyn messuilta.
 
Vääksyn liikuntahalli täyttyy viikonloppuna mummolan muistoista, kun Vääksyssä järjestetään kuudetta kertaa Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut.

Vääksyyn tapahtuma rantautui vuonna 2010 erinomaisten puitteiden ansiosta: sijainti on keskeinen ja kauppiaita mahtuu sopiva määrä liikuntahallin tiloihin. Alueen kesäasukkaat ottivat tapahtuman heti omakseen.

Myyntipöytiä Vääksyyn pystyttävät 45 kauppiasta, jotka saapuvat eri puolilta Suomea ja myös Virosta. Tarjolla on monipuolinen valikoima antiikkiesineitä, taidetta, design- ja retro-esineitä, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, vanhoja tekstiilejä, kirjoja, rahoja, postimerkkejä ja -kortteja, militariaa ja muuta vanhaa, nostalgista tavaraa.
Vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Tämän kesäinen tapahtuma houkutteli paikalle ennätysmäärän kauppiaita, liikuntahallin tilat on varattu ääriään myöten täyteen. Mukaan on ilmoittautunut monia sellaisia kauppiaita, joita ei ennen ole Vääksyn tapahtumassa nähty.

Vääksyn liikuntahallissa alkaa tiettävästi peruskorjaus ensi keväänä ja ensi kesän antiikkimessujen kohtalo on siksi avoinna. Messujärjestäjä miettii liikuntahallin remontin ajaksi korvaavaa tilaa tai välivuoden pitämistä Vääksyn osalta.

Vääksyn Antiikki- ja Keräilymessut 27. - 28.6.2015 lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16, Vääksyn liikuntahalli, Asikkalantie 14, Vääksy. Aikuisten pääsymaksu 6 € (kello 14-16 välisenä aikana 4 €), alle 18 vuotiaat maksutta.
 
Tapahtumajärjestäjän sivut: www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti