sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Laadukkaita lasiesineitä myytiin Riihimäellä


Suomen lasimuseon ystävät ry:n järjestämässä Lasi- ja keräilytapahtumassa on jälleen tarjolla laadukkaita ja harvinaisiakin lasiesineitä. Myyntipaikkoja oli käytössä 80 ja kaikki myyjät ovat järjestävän yhdistyksen jäseniä. Joukossa oli myös ensikertalaisia ja muutenkin vain harvoin kokoelmansa rönsyjä myyviä henkilöitä. Tämän vuoksi pelkällä pankkikortilla ei pärjää tällaisissa tilaisuuksissa.
 
Puolen päivän aikaan paikalla oli paljon yleisöä, mutta varttia vaille yksi yllättänyt sadekuuro hätisti osan väestä pois, vaikka kuuro ei kauaa kestänytkään. Uusi sadekuuro kahden maissa sai tilaisuuden päättymään vähän etuajassa. Kuitenkin paljon ehdittiin tehdä kauppaa.

Tässä Lasi- ja keräilytapahtumassa sekä Suomen lasimuseon ystävien toisessa tapahtumassa, tammikuisessa Lasipäivässä on kerralla nähtävillä paljon suurempi valikoima lasiesineitä kuin missään muussa suomalaisessa vanhojen tavaroiden myyntitapahtumassa.

Yhdistyksen julkaisema Suomalaisen lasin vuosikirja 2014 julkaistiin tapahtumassa ja sitä jaettiin yhdistyksen jäsenille jäsenetuna sekä myytiin muille yhdistyksen info-pöydässä. Kirjan voi ostaa Suomen lasimuseon museomyymälästä ja jäsenet voivat hakea kirjan sieltä ensi tiistaista alkaen juhannukseen asti. Yhdistys toivoo, että mahdollisimman moni jäsen hakisi kirjan museolta. Samalla voi tutustua museon vaihtuvien näyttelyiden salissa esillä olevaan Nuutajärven lasituotantoa esittelemään näyttelyyn. Niille, jotka eivät pääse hakemaan kirjaansa museolta, postitetaan kirja myöhemmin.

Lisää kuvia Lasi- ja keräilytapahtumasta 2014 julkaistaan tässä blogissa huomenna.

 

 

 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Mukava tapahtuma. Iso kiitos blogin pitäjälle upeista kuvista. Kotona on kiva palata takaisin Riihimäelle.

    VastaaPoista