tiistai 30. heinäkuuta 2013

Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumat elokuussa perinteikkäillä hämäläisillä tanssilavoilla.

Elokuun ensimmäisenä lauantaina 3.8. Keräilykuume järjestää Hämeenlinnan Hauholla Antiikki- ja Keräilymarkkinat Vitsiälän tanssilavalla ja Vitsiälän VPK:n talolla. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kerännyt vuosittain yli kolmekymmentä alan kauppiasta ympäri Suomen yhden päivän ajaksi Hauholle. Hauhon seudulla on runsaasti pääkaupunkiseudulta tulevia lomanviettäjiä, jotka ovat ottaneet tapahtuman omakseen. Kauppa on tässä tapahtumassa käynyt aina hyvin ja kauppiaita olisi tulossa jonoksi asti, mutta rajalliset tilat eivät mahdollista kauppiasmäärän kasvattamista.

Elokuun ensimmäinen lauantai on perinteisesti viimeinen kesätoripäivä Hauhon vilkkaalla torilla, kymmenet kirpputorikauppiaat täyttävät silloin maaseututorin. Useat alueen maaseutukirpputorit pitävät myös ovensa silloin auki. Mahdollisuuksia löytöihin siis on.

Vitsiälän Antiikki- ja Keräilymarkkinat Vitsiälän lavalla ja Vitsiälä-salissa, Hämeenlinnan Hauholla, osoitteessa Vitsiälänraitti 124, Hauho, lauantaina 3.8.2013 kello 9-15. Aikuisten porttimaksu 3 €, alle 18 -vuotiaat keräilijät maksutta.


Lisää netissä:   http://www.tunnelmakartanot.fi/witsiala_ajo_ohje.html + www.kerailykuume.fi


Elokuun 24.-25. päivinä Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumien Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut järjestetään toisella legendaarisella hämäläisellä tanssipaikalla, Aitoon Honkalassa, Pälkäneen kunnan Aitoon kylässä. Maankuuluista Aitoon Kirkastusjuhlista tunnettu Aitoon Honkala tarjoaa hyvät tilat tälle kaksipäiväiselle loppukesän keräilytapahtumalle. Pälkäne on vauras maaseutupitäjä, jossa monet pääkaupunkiseutulaiset ja tamperelaiset mökkeilevät. Pälkäneellä vietetään tänä vuonna Kostianvirran taistelun 300-vuotisjuhlallisuuksia. Kostianvirran taistelu oli osa Suurta Pohjan sotaa ja tuohon menneistä Suomen maaperällä käydyistä taisteluista suurin ja tuhoisin. Kostianvirran juhlallisuudet tuovat Pälkäneen laajasti otsikoihin syksyllä 2013.

Aitoon Honkalassa näyttäytyy laaja joukko suomalaisia, ruotsalaisia ja virolaisia antiikki- ja keräilyalan kauppiaita. Honkasalin ja Rokkiliiterin 1000 neliön sisätilat ja laajat ulkoalueet täyttyvät siis alan kauppiaiden tarjonnasta.
Lisää netissä:  http://aitoo.fi/honkala/index.htm + www.kerailykuume.fi

Aitoon Antiikki- ja Keräilymessut Aitoon Honkalassa, Pälkäneen Aitoossa, osoitteessa Honkalantie 4, Aitoo, lauantaina ja sunnuntaina 24.-25.8.2013 kello 10-16. Aikuisten pääsymaksu 6 €, alle 18 -vuotiaat keräilijät maksutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti