keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Suomen huutokauppakeisari saa jatkoa

Jim -tv-kanavalla tänä keväänä esitetty ja katsojien suureksi suosikiksi noussut Suomen huutokauppakeisari saa jatkoa. Toisen tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet 15.7. ja uusi kausi starttaa Jimillä ensi vuonna. Kuvaukset jatkuvat 25.10. asti.

Heti alusta saakka Suomen huutokauppakeisari on löytänyt oman vankkumattoman yleisönsä ja sarjasta on tullut suosittu. Kaikkiaan Suomen huutokauppakeisari -sarja on tavoittanut lähes 1 900 000 katsojaa. Tiistain päälähetykset ovat keränneet joka viikko lähes 215 000 katsojaa televisioiden ääreen.

Eniten katsojia keräsi 30.4.2013 esitetty jakso, jossa Palsanmäellä huutokaupattiin muun muassa Tynellin design-lasia. Jaksolla oli katsojia lähes 300 000. Suomen huutokauppakeisari on Jimin tämän vuoden toistaiseksi toiseksi katsotuin sarja.

”Ohjelman suosio on yllättänyt. Aika paljon ihmiset nykyisin tunnistavat, eikä ole sellaista kauppareissua ettei joku tulisi taputtamaan olkapäälle. Tavaroiden tulo meille on ollut aivan uskomatonta! Tälläkin hetkellä varastossa on tavaraa 5–6 eri huutokauppaan ja joka päivä tulee useita soittoja, joissa tarjotaan lisää tavaraa ympäri Suomea. Tällä hetkellä ei voida valitettavasti ottaa kaikkea vastaan, kun ei enää sovi mihinkään”, kertoo Aki Palsanmäki.

Ohjelmaan etsitään mielenkiintoisia henkilöitä ja esineitä. Jos haluat mukaan ohjelmaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen huutokauppakeisari@aitomedia.fi. Kerro viestissä millaista tavaraa sinulta löytyy, liitä mukaan myös nimesi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja asuinpaikkakuntasi. Mukaan voi ilmoittautua myös ohjelman nettisivulta löytyvällä lomakkeella: http://www.jimtv.fi/ohjelmat/suomen-huutokauppakeisari/hae-mukaan-ohjelmaan


Kuvaruutukaappaus: www.jimtv.fi

1 kommentti:

  1. Todistetusti nähty, tekivät jaksoa Turussa Hassisen kirpparilla alkuviikosta. Ei malta odottaa uusia jaksoja. Symppiksiä.

    VastaaPoista