maanantai 8. lokakuuta 2012

Kaapelitehtaalla messut ensi viikonloppuna


Laatumessut järjestää Antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingin Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamo-saleissa osoitteessa Tallberginkatu 1C. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Messuilta voi hankkia myös uusia antiikki-, taide- ja keräilyalaan liittyviä kirjoja, tehtaiden tuoteluetteloiden ja hinnastojen näköispainoksia, yms. kaikille alan keräilijöille välttämätöntä kirjallista materiaalia.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan.

Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€. Kahden päivän lippu lauantaina ostettuna maksaa 12€.

Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Ruoholahden Citymarket-tavaratalossa ja Ruoholahden metroasemalla.

Messupaikan lähihotelli, eli Holiday Inn Helsinki City West, osoitteessa Sulhasenkuja 3, tarjoaa messuvieraille edullista messumajoitusta.

Kaapelitehtaalle pääsee erinomaisesti julkisia liikennevälineitä käyttäen. HKL:n bussilinjat 15, 20, 21, 21V, 65A ja 66A sekä YTV:n seutuliikenteen linjat 102T - 160T liikennöivät Kaapelitehtaan vierestä.

Messupaikalle pääsee myös raitiovaunulla nro 8. Metron läntinen päätepysäkki on Ruoholahdessa, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaasta.

Omalla autolla Helsingin ulkopuolelta tultaessa on sujuvin reitti ajaa ensin Kehä I:n länsipäähän josta käännytään Länsiväylälle Helsinkiin päin. Kun Länsiväylä loppuu Ruoholahdessa, niin käännytään oikealle Lauttasaarta kohti ja ollaan jo aivan Kaapelitehtaan vieressä ja siitä opastekylttien avulla päästään perille messupaikalle.

Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy melko runsaasti viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.


Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita sekä lauantaina 13.10. ja sunnuntaina 14.10. klo 9.30 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti