sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tynellin kissa Järvenpään antiikkimessuilla

Järvenpää-talo tarjoaa hyvät tilat pienehkölle messutapahtumalle; suurista ikkunoista tulee paljon valoa ja muutenkin on avaraa. Tällä kertaa osa niistä kauppiaista, jotka ovat tavallisesti Järvenpäässä, on nyt samaan aikaan Helsingin messkukeskuksessa pidettävässä Salonki-antiikkitapahtumassa. Uusia myyjiä on tullut tilalle niin, että kaikki myyntipaikat ovat käytössä. Yleisöä oli lauantaina kuitenkin paikalla aikaisempaa vähemmän. Vaikuttiko aurinkoinen sää vai Helsingin messujen samanaikaisuus ?

Järvenpään antiikkimessuilla on esillä runsaasti vanhoja lasiesineitä, joista ohessa muutama kuva. Eräs mielenkiintoisimmista esineistä on Helena Tynellin suunnittelema, Teodor Käpin kaivertama ja Taito Oy:n valmistama hopeakehyksinen rintakoru, jonka hintapyyntö on 1.200 euroa.

Riihimäen antiikki- ja keräilymessut ovat avoinna tänään sunnuntaina klo 16 asti.Helena Tynellin ja Teodor Käpin sympaattinen kissakoru, joita ei ole usein myytävänä.


Järvenpää-talossa on avarat ja valoista tilat. Vastaavissa messutapahtumissa valaistuksen vähyys aiheuttaa usein ongelmia.Ajan-Muiston pöydällä Aimo Okkolinin kristalleja.


1 kommentti:

  1. http://www.huuto.net/kohteet/helena-tynell-rintakoru/195915335

    VastaaPoista