maanantai 9. syyskuuta 2024

Habitare avautuu keskiviikkona

 

Kuva on viime vuoden 2023 Habitaren antiikki ja vintage -osastolta.

Huonekalu-, muotoilu- sisustustapahtuma Habitare vetää väkeä tällä viikolla Helsingin messukeskukseen keskiviikon klo 12:sta sunnuntain klo 18 asti. Sen yhteydessä järjestetään edelleen antiikki ja vintage -myyntitapahtuma, vaikka sitä tapahtumaa ei kovin näkyvästi markkinoida.




Messukeskuksen nettisivuilla sitä esitellään:

Antiikki & Vintage -alue tarjoaa ihania löytöjä kotiin ja tutustuttaa uusia kävijöitä antiikin ja vintagen maailmoihin! Alueella on tänä vuonna ennätysmäärä upeita näytteilleasettajia ja se tuo yhteen asiantuntijat, keräilijät, ammattilaiset, harrastajat ja kauppiaat.

Eeva Kolun hostaamalla Habitaren lavalla kuullaan runsaasti ohjelmaa antiikin ja vintagen ystäville koko tapahtuman ajan! Luvassa on muun muassa asiantuntija ja kulttuurituottaja Amanda Kääriäisen (Vintage Style Events HKI) keskustelusarja, jossa käsitellään kestävää sisustamista vintagella ja antiikilla. Lisäksi Jenny Sirénin (matkatoimisto Aarrematkat) Keskustelua kulttuurimatkailusta -keskustelusarjassa pureudutaan antiikin ja vintagen perässä matkustamiseen.

Tapahtumatiedot: https://habitare.messukeskus.com/





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti