perjantai 16. kesäkuuta 2023

Kuvia Karkkilan rompetorilta

 


Karkkilan rompetori avautui tänään yleisölle klo 13. Osa myyjistä oli tullut jo aamulla ja osa tuli vasta myöhemmin iltapäivällä ja osa tulee vasta huomenna lauantaina. Tänään kauppaa tehdään klo 22 asti ja huomenna lauantaina klo 9–15.

Vanhan Högforssin Karkkilan valimon miljöö sopii hyvin vanhan tavaran rompetorin tapahtumapaikaksi, mutta tällä hellesäällä sen suojaisuus on negatiivinen asia, kun ei tuullut juuri lainkaan ja lämpötila nousi aika korkealle. Ehkä illan viiletessä väkeä tulee enemmän paikalle ja samoin huomenna heti aamulla ennen kuin lämpötila ehtii nousta hellelukemiin.

Rompetorilla on tarjolla aika paljon perinteistä mopoihin, moottoripyöriin, autoihin ja erilaisiin koneisiin liittyviä tavaroita, leluja, kaikenlaista kodin tavaraa sekä jonkin verran myös taideteollisuusesineitä sekä kuriositeetteja.

Hienoja autoja on parkissa myyntialueen sisääntulon tienoilla.

Tapahtumatiedot: https://www.rompetori.info/tapahtuma/karkkilan-rompetori-2/




Myyntipaikkoja on sisääntuloportin luona nurmikkoalueella, alhaalla kaupungintalon edustalla sekä sivussa kaupungintalon parkkipaikalla.





 








Karkkilan kaupungintalo on sijoitettu entiseen teollisuusrakennukseen.


Myös kirjasto löytyy täältä.







Näkymä kaupungintalon parkkipaikalta alas kaupungintalo edessä olevalle aukioille.








Tällä kyydillä pääsee parkkialueelta tapahtuma-aluelle ja päinvastoin.












Ennen vuoden 1952 olympialaisia Suomeen tuotiin 552 Checker-taksiautoa, joista huonokuntoisia. Viimeiset olivat käytössä Helsingissä 1960-luvun alussa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti