perjantai 16. joulukuuta 2022

Keräilijöiden vuosi vaihtumassa

 

Keräilijöiden vuosi 2023 alkaa Kaapelitehtaalla loppiaisviikonloppuna. Tämä kuva on viime pääsiäisen vastaavasta tapahtumasta.


Isoimmat vanhojen tavaroiden messut, huutokaupat ja muut myyntitapahtumat ovat vuodelta 2022 jo takanapäin. Tällä hetkellä tiedossa olevat tulevan vuoden 2023 tapahtumat on lisätty Lasinkeräilijän Blogin kalenteriin: https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/p/lasinkerailijan-kalenteri.html

 


Uusi vuosi aloitetaan Helsingin Kaapelitehtaan retro- ja vintage –tapahtumassa, joka on kolmipäiväinen 6.–8.1. Viime pääsiäisenä tämä Kaapelin HRVDE oli ensimmäistä kertaa pidempi tapahtuma. Myös tulevana pääsiäisenä 7.–9.4. tapahtuma järjestetään.

 

Kuva on Wanhan Sataman messuilta syksyllä 2015.


Helsingissä on siis kolme isoa tapahtumaa alkuvuoden aikana, kun ExpoNova järjestää kaksi tapahtumaa Kaapelitehtaalla ja Wanha Tammitori järjestää Helsinki Antique-Design-Art –myyntitapahtuman Wanhassa Satamassa 25.-26.3.

 

Wanha Satama syksyllä 2015.

Wanhan Sataman tapahtuma jatkaa sitä perinnettä, jonka Mirja Sabellin Pro-Messut Oy aloitti ja 1990-luvulla.

 

Kuva on Billnäsin antiikkipäiviltä -21.


Kesällä 29.6.–2.7. järjestetään Billnäsin antiikkipäivät ja Raaseporin toisessa ruukkikylässä Fiskarsin antiikkipäivät. Tapahtumat järjestetään samanaikaisesti, vaikka toisenlaisiakin huhuja on ollut liikkeellä. Ainakin kauempaa tulevien asiakas-kävijöiden kannalta on hyvä, ettei tarvitse matkustaa Raaseporiin kahtena eri viikonloppuna.

 

Billnäsissä kesällä 2021.


Keräilykuume-messujen ensi vuoden kalenterissa on mukana Juvan antiikkipäivät, joka järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja suosio oli suuri. Sen ajankohta on 16.-17.7.

Juvan antiikkipäivät yllätti viime kesänä myönteisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti