torstai 1. joulukuuta 2022

Kärkkäinen-Tunkelon Diorama lasimuseossa

 

Pasi Kärkkäinen-Tunkelon näyttely Diorama on esillä Suomen lasimuseon suuressa salissa.


Suomen lasimuseon suuressa salissa on esillä Pasi Kärkkäinen-Tunkelon näyttely vuoden loppuun asti. Pasi Kärkkäinen-Tunkelo (s. 1986) on taiteilija ja suunnittelija joka työskentelee laajasti eri materiaalien ja tekniikoiden parissa. Usein työskentelyyn kuuluu yhteistyötä artesaanien kanssa, joiden osaaminen on tärkeä innostuksen lähde Kärkkäinen-Tunkelolle. Työskentely yhteistyössä sisustusarkkitehtien kanssa kuuluu myös työtapaan luoden kohteisiin suunniteltuja esineitä.

Tilaan sijoitetut esineet muodostavat kokonaistaideteoksen. Näyttely on maisema, tilaan levittyviä tunnelmia metsistä ja lampien rannoilta. Teos kutsuu pysähtymään, tarkkailemaan, vaeltelemaan sen keskellä. Katsellessa ympärilleen voi alkaa nähdä ihmeellisiä asioita. Näyttelyn kokija voi miettiä, mikä yhden yksittäisen esineen rooli olisi, jos sen irrottaisi kokonaisuudesta.

Lähde: Suomen lasimuseoSuomen lasimuseo lanseeraa myyntijulisteiden sarjan, jonka ensimmäinen edustaja on museon uusimpaan näyttelyyn liittyvä. Julisteen koko on 50x70 cm ja sitä myydään museokaupassa hintaan 20 €. Kuva: Suomen lasimuseo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti