lauantai 10. syyskuuta 2022

Bewe-kirppis siirtyi Vallilaan

Bewe-kirppiksellä oli paljon vapaita myyntipaikkoja.


 

Urheiluseura Bewesport on järjestänyt kirpputoritoimintaa vuosien aikana 15 eri osoitteessa. Syyskuun alussa he avasivat uuden viikonloppukirppiksen Helsingin Vallilassa, osoitteessa Kuortaneenkatu 4. Rakennus on entinen Onnisen myymälä ja sen sisäpihalla on runsaasti pysäköintitilaa, myös Kuortaneenkadun ja muiden lähikatujen varsilla on paikkoja. Sisällä tilaa on vajaat 2000 neliötä. Päiväpaikka maksaa myyjille 30 euroa ja la+su 50 euroa. Paikat ovat melko pieniä, mutta pöydät on valmiina. Asiakkaille tapahtuma on avoin klo 9–15. Myyntipaikan nettivaraus ei vielä toimi.

Tarkemmin: https://www.bewesport.fi/2022/09/04/bewe-avaa-uuden-kirppiksen/

 

Tällä osastolla oli vähän parempaa taideteollisuusesineistöä.
Monet muistavat legendaarisen Valtterin kirppiksen, joka toimi entisessä VR:n konepajan tuotantotilassa kymmenkunta vuotta: https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2012/12/valtterin-kirpputori-lopetti.html

Uudella Bewe-kirppiksellä olisi kaikki mahdollisuudet kehittyä Valtterin manttelinperiksi, mutta töitä sen eteen pitäisi tehdä. Myyntipöytien väliset käytävät ovat aivan liian kapeita, jos paikalle tulisi enemmän asiakkaita kuin nyt. Tiedotus ja markkinointi eivät toistaiseksi ole tehneet tätä kirpputoria tunnetuksi, niinpä tänään toisena viikonloppuna oli paikalla melko vähän myyjiä ja ostajia.

 

Helsingin Jäähallissa ei ole tänä syksynä kirpputoritoimintaa.


Mikään muukaan toimija ei ole kymmenen vuoden aikana pystynyt samaan kuin Valtterin kirppis. Talvikauden sisäkirppiksistä suosituimpia ovat olleet Helsingin Jäähallin kirppis ja Vantaan Myyrmäki-hallin kirppis. Kumpikaan niistä ei järjestä tänä syksynä toimintaa, joten tämänkin perusteella Bewen mahdollisuudet olisivat erinomaiset.

 

Myyrkirppiksellä ei ole vuoteen ollut toimintaa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti