maanantai 12. syyskuuta 2022

Seinäjoella antiikki-, keräily- & vintagemessut 17.-18.9.

 


Seinäjoki Areena täyttyy ensi viikonloppuna antiikista, keräilystä, vintagesta, retrosta, designista, ym. vanhasta ja keräilyllisestä tavarasta. Tarjolla on mummolan muistoja ja menneen ajan nostalgiaa!

Näytteilleasettajat 40 osastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, audio-laitteita, tekstiilejä, ym. 


 

Mukana myös vanhojen rahojen sekä suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien sekä militarian asiantuntijat arvioimassa yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Aikuisten pääsymaksu 6 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Lauantaina ja sunnuntaina klo 15-16 välillä aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan 4 e.

Seinäjoki Areena sijaitsee Seinäjoen keskustan välittömässä läheisyydessä. Areenan katuosoite on Kirkkokatu 23. Sisäänkäynti messuille A-hallin kokoustiloihin tapahtuu A-sisäänkäynnistä. Alueella on pysäköintitilaa sadoille autoille. Areenan ravintola- ja kahvilapalvelut avoinna messujen aikana.

Avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16.

Lähde: www.keräilykuume.fi

Oheiset kuvat ovat vastaavasta tapahtumasta syyskuulta 2020: https://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2020/09/kuvia-seinajoen-antiikki-ja.html

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti