perjantai 5. helmikuuta 2021

Suomalaisen lasin vuosikirja 2021 on tekeillä

 

Tähän mennessä ilmestyneet Suomalaisen lasin

vuosikirjat 2014–2020.

 

Suomen lasimuseon ystävät on taas käynnistänyt vuosikirjan tekemisen. Yhdistys alkoi julkaista Suomalaisen lasin vuosikirjaa vuonna 2014, nyt on vuorossa jo sarjan kahdeksas nide.

 

Haluatko kirjoittaa jutun vuosikirjaan?

Ota yhteyttä, jos mielessäsi on joku uuteen tai vanhaan suomalaisen lasiesineeseen, lasimuotoiluun, lasin valmistamiseen, lasituotteiden markkinointiin tai lasiesineiden keräilyyn liittyvä aihe, josta haluaisit kirjoittaa. Tämän tekstin lopussa on sähköpostiosoite, johon voi ottaa yhteyttä.


Lasintekijä, haluatko esitellä uuden teoksesi?

Suomalaisen lasin vuosikirjassa julkaistaan kuvia ja kuvatekstejä viime vuoden ja tämän alkuvuoden aikana valmistetuista uusista lasiesineistä ja –teoksista.

 

Mainostaja, haluatko tavoittaa lasin ystävät?

Oletko yrittäjä tai työskenteletkö markkinoinnin parissa? Suomalaisen lasin vuosikirjassa voit mainostaa hintaan 80–1000 euroa. Vuosikirja tavoittaa erityisesti lasista ja muotoilusta kiinnostuneen yleisön. Laadukas vuosikirja tehdään vapaaehtoistyönä, mutta mainostuotoilla katetaan kirjan taitto ja painatuskuluja. Voimme myös räätälöidä mainospaketin, jossa mainospaikan lisäksi saat haluamasi määrän kirjoja esimerkiksi asiakas- tai henkilökuntalahjoiksi. Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä

 

Yhteydenotot: vuosikirja@suomenlasimuseonystavat.fi

PS: Aineistot tarvitaan helmikuun loppuun mennessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti