tiistai 9. kesäkuuta 2020

JUURI ROOT – Garden of Glass



Uuden lasitaiteen näyttely on esillä tänä kesänä Nuutajärven Lasikylän lisäksi Pölkinvuoren kasvimaailmassa, Urjalassa. Näyttelyyn on kutsuttu lasinpuhaltajia, taiteilijoita ja muotoilijoita, jotka työskentelevät Nuutajärven Lasikylässä kuuman lasin parissa.

Näyttelyn pääpaikka on Nuutajärven Lasikylässä, Red Brick Galleryssa, joka toimii Kahvila + Keittiö Sylvin yhteydessä. Nuutajärven osuus näyttelystä avautuu heti, kun viranomaismääräykset sallivat ihmisten liikkumisen rajoituksetta. Näyttelyn toinen osuus on nähtävissä ulkona Pölkinvuoren Kasvimaailmassa.

Näyttelyssä ovat mukana: Henni Eliala, Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Teemu Kylvö, Marjut Numminen, Jonas Paajanen, Anu Penttinen, Paula Pääkkönen, Johannes Rantasalo, Gina Salaris, Markku Salo, Jenni Sorsa, Lea Swantz, Heikki Viinikainen ja Aino Vilpas.

JUURI ROOT – Garden of Glass -näyttely on avoinna 10.5.–30.8.2020.

Pölkinvuoren Kasvimaailma on luonnonkaunis elämys- ja puutarhapuisto, jonne ajaa Nuutajärveltä maalaiskylien läpi noin kymmenessä minuutissa. Pölkinvuorelta löytyvät kahvila ja terassi, puutarha-alan palvelut ja tuotteet, satokautena avomaan vihannekset suoraan maasta, 3,5 hehtaarin metsäpuutarha, näköalapaikka, luonto- ja retkipolut sekä kota. Alueelle on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu tai ostos. Tutustu lisää: www.polkinvuori.com

Näyttelyn järjestää Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO yhteistyössä Pölkinvuoren Kasvimaailman ja Red Brick Galleryn kanssa. Osuuskunnan tavoitteena on vahvistaa Nuutajärven asemaa uuden taidelasin keskuksena sekä edistää korkeatasoisen, suomalaisen ja ennen kaikkea nuutajärveläisen taidekäsityön tunnettuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti