perjantai 24. huhtikuuta 2020

Kesän Lasipäivän uusi ajankohta on 8.8.

Lasipäivä, eli aikaisemmalta nimeltään Lasi- ja 
keräilytapahtuma, järjestetään koronapandemian 
vuoksi poikkeuksellisesti vasta elokuussa.


Viranomaisten kiellettyä isojen yleisötapahtumien järjestämisen ennen elokuuta on Suomen lasimuseon ystävät ry:n hallitus päättänyt siirtää kesätapahtuman pidettäväksi lauantaina 08.8. klo 10 – 15.

Kesäkuussa viranomaiset ilmoittavat saako vielä elokuussakaan järjestää yleisötapahtumia.

Myös SLMY:n vuosikokous siirtyy ja sen ajankohdasta ilmoitetaan, kun viranomaiset antavat luvan järjestää yli kymmenen hengen kokoontumisia.

Kesäinen myyntitapahtuma on järjestetty ulkona Suomen lasimuseon piha-alueilla vuodesta 2001 alkaen. Aluksi tapahtuman nimi oli Lasikipputori, sitten Lasi- ja keräilytapahtuma ja nyt tästä vuodesta alkaen nimi on Lasipäivä, kuten on Suomen lasimuseon ystävät ry:n järjestämän tammikuisen myyntitapahtumankin nimi. Tässä kesätapahtumassa saa edelleen myydä lasiesineiden lisäksi muutakin keräilytavaraa. Tammikuun Lasipäivässä saa myydä vain lasia ja lasiaiheista kirjallisuutta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Uusille blogin lukijoille kerrottakoon, että tämä tapahtuma on järjestetty parinkymmenen vuoden ajan, kuten kuvastakin näkyy, Suomen lasimuseon piha-alueilla. Suomen lasimuseo sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Tehtaankatu 23.

      Poista