keskiviikko 15. tammikuuta 2020

10 yötä LasipäiväänSuomen lasimuseossa Riihimäellä vietetään Lasipäivää lauantaina 25.1.2020. Tämän jo perinteeksi muodostuneen tapahtuman järjestää Suomen lasimuseon ystävät ry talkootyönä. Vastaavan talvitapahtuman yhdistys on järjestänyt Lasimuseossa yhtäjaksoisesti tammikuusta 2000 alkaen.

Suosittu ohjelmanumero on esinetunnistus, jota tarjotaan klo 10–12. Lasimuseon ja yhdistyksen asiantuntijat tunnistavat tapahtumavieraiden mukanaan tuomia lasiesineitä. Hinta-arvioita ei anneta, vaan pyritään kertomaan muotoilija, valmistaja ja valmistusajankohta.


Tänä vuonna päivän ohjelmaan ei sisälly huutokauppaa, mutta sen tilalla on yhdistyksen jäsentein yhteinen Löytöpöytä. Noita pöytiä on useampi ja kukin jäsen saa tuoda vähintään 100 euron hintaisia esineitä tai esinekokonaisuutta korkeintaan 5 kappaletta. Jäsenet voivat viedä esineitä myytäväksi perjantaina 24.1. klo 12–16.  vastaanotto tapahtuu lasimuseon luentosalissa. Tarkemmat tiedot joulukuun jäsenkirjeessä ja SLMY:n nettisivustolla: www.suomenlasimuseonystavat.fi
Löytöpöydät sijaitsevat museon luentosalissa ja kauppaa tehdään klo 11–14.

Pääasia on tietysti jäsenten myyntipöydät, joita tänä vuonna on selvästi enemmän kuin aikaisemmin eli lähes 60 kpl. Tapahtuma avautuu yleisölle klo 10 ja kaupanteko päättyy klo 15.

Kuvia aikaisempien vuosien tapahtumista voi katsoa tämän blogin arkistosta jokaisen vuoden tammikuun sisällöistä.

https://www.facebook.com/lasimuseonystavat/

https://www.facebook.com/pg/lasimuseonystavat/events/?ref=page_internal
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti