maanantai 30. joulukuuta 2019

Helsinki Retro & Vintage Design Expo aloittaa uuden keräilyvuosikymmenen

Uusi vanhan tavaran tapahtumien vuosi käynnistyy loppiaista edeltävänä viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalta. Menneen ajan aarteet ja tyyli täyttävät jälleen Kaapelitehtaan suuren Merikaapelihallin. Neljättätoista kertaa järjestettävä Helsinki Retro & Vintage Design Expo nostaa näytteille sekoituksen monimuotoista vintagea ja vanhaa designia.

HRVDE on Suomen suurin ja vanhin vintage-designiin ja retroon keskittynyt messutapahtuma.

Retro- ja vintage-messut tuovat lähes sadan suomalaisen, ruotsalaisen ja virolaisen vanhan tavaran kauppiaan valtavat valikoimat helposti saataville. Yhdellä messukäynnillä on nähtävissä pohjoismaisen muotoilun kultakauden kirkkaimmat helmet, parasta vuosikertaa.

Messuilta löytyy ideoita niin kotiaan sisustaville, keräilijöille, taideteollisuuden tuotteisiin sijoittaville, kuin vintage-pukeutumisesta viehtyneillekin. Esillä olevat tuotteet on pääosin suunniteltu ja valmistettu 1940–1980 -luvuilla.

Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, vintage vaatteita ja asusteita, ym. wanhaa ja nostalgista.

Käyttö- ja taidelasin keräilijöitä hellitään jälleen laajalla lasiesineiden valikoimalla. Laadukasta lasia on tarjolla kymmenien kauppiaiden messuosastoilla. Joukossa on myös sellaisia lasinkeräilijöitä, joita ei yleensä messukauppiaina nähdä.


Helsinki Retro & Vintage Design Expo -messuja järjestää ExpoNova, yhdessä lähes sadan alan kauppiaan kanssa.

Helsinki Retro & Vintage Design Expo, tuttavallisemmin #HRVDE, lauantaina 4.1.2020 kello 10–17 ja sunnuntaina 5.1.2020 kello 10–16, Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Pääsyliput 10 €/päivä, alle 18-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Eläkeläisten ja opiskelijoiden päivälippu 8 €. Lippuja myydään ovilta.

www.exponova.fi
www.facebook.com/hrvde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti