keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Helsinki Retro & Vintage Design Expo viikonloppuna Kaapelitehtaalla


Helsinki Retro & Vintage + Design Expo järjestetään Helsingissä, Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 12.–13.10. lauantaina kello 10–17 ja sunnuntaina kello 10–16

HRVDE tarjoaa messuvieraille viehättävintä vintagea, reteintä retroa, nostalgiaa ja mummolan muistoja!


Helsinki Retro & Vintage Design Expo - vintagetyylisen elämisen messutapahtuma täyttää Kaapelitehtaan valtava Merikaapelihallin menneiden aikojen aarteilla. Suomalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten näytteilleasettajien messuosastoilla näet ja koet parasta vuosikertaa edustavaa pohjoismaista designia. Olitpa sitten kotiasi sisustava, vintagedesigniin sijoittava, vintagetyylisesti pukeutuva tai ihan vain parhaiden vuosikymmenten elämänmenosta viehtynyt, näe ja koe HRVDE!

HRVDE:n järjestää ExpoNova yhdessä noin sadan näytteilleasettajan kanssa!

Myynnissä on mm. 1920–80 -lukujen kalusteita, valaisimia, lasia, keramiikkaa, koruja, POP-"antiikkia", industriaalia, vintage-vaatteita, asusteita, sisustustekstiilejä, julisteita, postikortteja, lehtiä, kirjoja, leluja, levyjä, vintage-audiolaitteita, ja paljon muuta - pallomekoista pastilleihin ja tattikulhoista tynelleihin!

Jo 12:tta kertaa järjestettävä HRVDE tarjoaa jälleen myös lasinkeräilijöille hyvät mahdollisuudet löytöihin. Lasiesineistöä on tarjolla kymmenillä kauppiailla, tasokkaasta taidelasista käyttö- ja keräilylasiin.


Pääsyliput aikuisilta 10 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €.

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Tallberginkatu 1. Sisäänkäynti Merikaapelihalliin tapahtuu Kaapelitehtaan sisäpihalta ovista M4, Kaapelitehtaan pääaulasta ovista M2 tai Tammasaarenlaiturilta ovista M1.

Taidehistorioitsija FM Katja Weiland-Särmälän luento Vintage sijoituksena, lauantaina 12.10. kello 13.00 ja sunnuntaina 13.10. kello 13.00 Katjan luento Esineet, tunteet ja tarinat. Luennot sisältyvät pääsylipun hintaan. Katjan luennot Kaapelitehtaan Merikaapelihallin 2. kerroksen parvella.


Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/440075183218484/

Katso lisätietoja tapahtumasta:
www.exponova.fi
www.facebook.com/hrvde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti