tiistai 9. lokakuuta 2018

Vintage-design´in helmet Kaapelitehtaalla


 
 
Menneen ajan aarteet ja tyyli täyttävät jälleen Kaapelitehtaan suuren Merikaapelihallin. Kymmenettä kertaa järjestettävä Helsinki Retro & Vintage Design Expo nostaa näytteille sekoituksen monimuotoista vintagea sekä vanhaa ja kunnostettua designia.
 
Ensimmäisellä kerralla tapahtuman ei paljon poikennut valikoimaltaan muista vanhan tavaran myyntitapahtumista, joista yleisesti puhutaan antiikki- ja keräilymessuina. Kerta kerralta tapahtuman valikoima on tapahtumajärjestäjän määrätietoisella toiminnalla saatu selvästi painottumaan koko ajan enemmän retron ja vintagen suuntaan. Viime keväänä tapahtumalla oli jo selvästi oma tyylinsä ja valikoimansa – tällaisena sillä on myös omanlaisensa asiakaskunta. HRVDE eroaa selvästi Kaapelitehtaalla viikkoa myöhemmin Laatumessujen järjestämästä antiikki-, taide- ja keräilymessuista - siksi niille molemmille tapahtumille on tilausta.

HRVDE:n sadalle messuosastolle saapuu näytteilleasettajia Suomesta, Virosta, Ruotsista ja Tanskasta. Tapahtuman tuotevalikoima kattaa esineistöä 1900-luvun moderneista designklassikoista mielenkiintoisiin keräily- ja vintage-esineisiin. Vintage-tyylisestä pukeutumisesta viehtyneille löytyy laaja messuosastojen alue täynnä tyylisuunnan viehättävintä valikoimaa.

Tällä kertaa on odotettavissa tiivistunnelmainen tapahtuma. Tapahtuman kaikki mahdolliset messuosastot ja myyntipaikat on varattu. Suuren Merikaapelihallin kaikki mahdolliset lattianeliöt on tarkkaan otettu näytteilleasettajien käyttöön. Lasinkeräilijöille löytyy sekä käyttö- että taidelasin valikoimaa kymmeniltä osastoilta.

 
Helsinki Retro & Vintage Design Expo, tuttavallisemmin #HRVDE, lauantaina ja sunnuntaina
13.-14.10.2018, kello 10-16, Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki.

 

ExpoNova julkisti eilen maanantaina ensi vuoden messukalenterinsa ja siihen voi tutustua täällä:
https://www.kerailykuume.fi/messukalenteri

 
Viime kevään HRVDE-tapahtuman kuvia voi katsoa tämän blogin arkistosta:
http://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2018/03/runsaasti-vakea-retro-vintage-messuilla.html

 
 

Kuva viime kevään HRVDE-tapahtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti