maanantai 8. tammikuuta 2018

Helsingin Kaapelitehtaalla messut 13.-14.1.Kuva on viime tammikuun Kaapelin messuilta.
 
Uusi antiikki-, taide- ja keräilyalan tapahtumavuosi käynnistyy Helsingissä Kaapelitehtaalla tulevana viikonloppuna. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien ja se on tällä hetkellä pääkaupunkiseudun vanhin, samassa paikassa ja saman järjestäjän toimesta tuotettu alan messutapahtuma.

Puristamo ja Valssaamosalit ovat taas täynnä antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, lasia, astioita, hopeaa, koruja, kirjoja, postimerkkejä, postikortteja, rahoja, kunniamerkkejä, militariaa, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Kaapelitehdas sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 1 ja tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16. Tapahtumaan on pääsymaksu; aikuiset maksavat 8€ ja perhelipun saa 16€:lla. Perhelipulla pääsee tapahtumaan kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-v. lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta aikuisen seurassa. Molempina päivinä klo 14 - 16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 6€ ja perheet 12€.

Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden asiakkaiden ohella myös messuvieraita molempina tapahtumapäivinä tarjoten mm. lounasta asiakkaille. Kaapelitehtaan ympäristöstä löytyy myös viikonloppuna maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

Tapahtuman www-sivut ovat osoitteessa www.laatumessut.com/helsinki0118.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti