tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pääsiäisenä odotettavissa keräilykuumeen nousua


Vuonna 2009 ensimmäistä kertaa järjestetyt Keräilykuume antiikki- ja keräilymessut tulevat nyt 14:ttä kertaa Lahteen. Antiikki- ja keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtumassa on mukana noin 60 näytteilleasettajaa ja luvassa on jälleen runsaasti asiantuntijoiden ja harrastajien kohtaamisia.

Kaksipäiväinen keräily-, antiikki- ja vintage-esineiden messutapahtuma kokoaa Jokimaan ravikeskuksen Toto-halliin lankalauantaina ja sunnuntaina 1. pääsiäispäivänä keräilyn ja antiikin asiantuntijoita sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneita messuvieraita.

Tapahtuma esittelee monipuolisesti erilaisia keräilykohteita, perinnetekstiilejä, hopeaa, koruja, rahoja, postikortteja, astioita, lasiesineitä, keräilyleluja ja militariaa. Tällä kertaa mukana on myös laaja levymessujen alue. Levymessujen 10 osastolta messukävijät voivat tehdä löytöjä vanhojen vinyylilevyjen, savikiekkojen, c-kasettien ja vintage audiolaitteiden valikoimista. Levyosastoilla juontaa monille lahtelaisille tuttu takavuosien radioääni DJ Make-Setä.

Keräilyneuvontaa ja asiantuntija-arvioita

Kokeneiden keräilijöiden lisäksi näytteilleasettajien osastoilla on nähtävää ja koettavaa myös uusille kävijöille. Keräilykuume voi alkaa jo pienestä kipinästä, tapahtuman useat asiantuntijat opastavat uusia keräilijöitä harrastuksen alkuun ja arvioivat yleisön mukanaan tuomia esineitä.

Päijät-Hämeen Numismaatikot esittelevät osastollaan harrastustaan ja tarjoavat maksuttoman rahojen arviointipalvelun. Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija Pekka Toivanen arvioi ja tunnistaa yleisön mukanaan tuomia sotilas- ja ansiomerkkejä.

Keräilykuume antiikki- ja keräilymessut Lahdessa Jokimaan ravikeskuksen Toto-hallissa, lauantaina ja sunnuntaina 26. - 27.3.2016, kello 10 - 16. Aikuisten pääsylippu tapahtumaan 6 euroa, molempina päivinä kello 14 – 16 välisenä aikana sisäänpääsy alennettuun hintaan 4 euroa. Alle 18-vuotiaat maksutta.

Messuinfo internetissä
www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti