tiistai 21. huhtikuuta 2015

Hagelstamin vasarahuutokaupat jatkuvat, rinnalle myös Online-huutokaupat


Juuri nyt 20. - 23.4. on Bukowskilla menossa ensimmäinen Modern & Contemporary –huutokauppa pelkästään nettihuutokauppana osoitteessa www.bukowskismarket.com

 
Kilpaileva huutokauppatalo Hagelstam & Co ilmoittaa kunnioittavansa perinteitä ja jatkaa vasarahuutokauppojen järjestämistä.  "Mikään ei voita oikean huutokaupan tunnelmaa, jonka kaikki sen kokeneet tietävät", toteaa Hagelstamin johtava intendentti Mikael Schnitt.

Huutokauppatalo Hagelstamin toimitusjohtaja Mats Wolontis.
 
Vasarahuutokauppojen rinnalle Hagelstam & Co julkistaa kevään aikana myös Online-huutokaupat eli pelkästään verkossa toteutettavat huutokaupat. Huutokauppamalli on kehitetty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja se seuraa Hagelstam & Co'n tuttua toimintamallia. "Olemme hyvin tietoisia internetin kasvavasta roolista liiketoiminnassamme", kommentoi toimitusjohtaja Mats Wolontis. "Viimeisen vuoden aikana kotisivumme, uutiskirjeemme, Facebook-sivumme ja esimerkiksi Instagram ovat olleet yhä aktiivisemmin asiakkaidemme ja kiinnostuneiden käytössä. Online-huutokauppa on luonnollinen jatkumo sille. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja panostamme edelleen internetin hyödyntämiseen, samalla ymmärrämme perinteisten vasarahuutokauppojen tärkeyden ja tulemme jatkamaan myös niitä", Wolontis jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti