torstai 25. syyskuuta 2014

Hämeenlinnan antiikkimessut siirtyvät Elenia Areenalle


Hämeenlinnan Laatumessut on sopinut Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n kanssa, että Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut järjestetään ensi vuonna uudella urheilutalolla eli Elenia Areenalla osoitteessa Härkätie 17. Samalla alkuvuoden messujen ajankohta siirtyy huhtikuulta jo tammi-helmikuun vaihteeseen. Messujen järjestämisaika on lauantai 31.1. ja sunnuntai 1.2.2015.

Uusi messupaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä keskustan ja Tiiriön kauppakeskuksen välissä Pullerin urheilupuistossa. Elenia Areenan uudet ja huippumodernit tilat ja runsaat maksuttomat paikoitustilat tarjoavat erinomaisen tapahtumatilan näytteilleasettajien tarpeisiin ja erityisen esteettömänä tapahtumaympäristön myös kaikille messuvieraille.

Hämeenlinnan tammikuun tapahtuman myyntipaikkojen varauskirja on jo avattu ja lisätietoa tapahtumasta sekä vapaista myyntipaikoista löytyy tapahtuman www-sivuilta osoitteesta http://www.laatumessut.com/hameenlinna0115.htm.

Ennen Hämeenlinnan tapahtumaa messuillaan Laatumessujen toimesta vielä Helsingin Kaapelitehtaalla 25.10. - 26.10.2014 sekä heti ensi vuoden alussa loppiaisen jälkeisenä viikonloppuna 10.1. - 11.1.2015.

Lisätietoa Kaapelitehtaan tapahtumista ja niissä vapaana olevista myyntipaikoista löytyy netistä syksyn 2014 tapahtuman osalta osoitteesta http://www.laatumessut.com/helsinki1014.htm ja tammikuun 2015 tapahtumasta osoitteesta http://www.laatumessut.com/helsinki0115.htm
 
Hallista lisää:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti