tiistai 31. joulukuuta 2013

Messuvuosi 2014 alkaa lauantaina Kouvolassa

Kouvolan keskustassa, Tuulensuojassa, lauantaina 4.1.2014 järjestettävässä Keräilykuume- antiikki- ja keräilytapahtumassa kohtaavat keräilijät ja alan asiantuntijat. Tarjolla on runsas kattaus vanhaa ja nostalgista, keräilyllisesti mielenkiintoista tavaraa antiikista retroon ja designista vintageen.
Vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntija arvioi yleisön mukanaan tuomia keräilykohteita.

Tämä tapahtuma on kauppiasmäärältään pienin Keräilykuumeen vuoden mittaan järjestämistä 12 antiikki- ja keräilytapahtumasta. Tuulensuojan saleihin saadaan mahtumaan vain 12 kauppiasta. Kouvolan alueen ainoa antiikki- ja keräilytapahtuma on silti kerännyt mittavasti kävijöitä vuosittain. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa.

ExpoNovan järjestämä Keräilykuume - tapahtuma Kouvolan Tuulensuojassa, Hallituskatu 9, lauantaina 4.1. kello 10 - 16. Aikuisten pääsymaksu 2 €. Lisätietoja tapahtumasta
www.kerailykuume.fi


 
Helsingissä uuden kauden avaa niin ikään perinteiseen tapaan Kaapelitehtaan antiikki- taide- ja keräilymessut 11.-12.1. Tapahtuman järjestää Laatumessut. Lisää netissä: www.laatumessut.com/helsinki0114.htm
 

Varsinais-Suomessa Antemar-Trading aloittaa perinteisillä Turun VPK-talon messuillaan 18.-19.1. www.antemar-trading.fi
 

Toinen varsinaissuomalainen messujärjestäjä Rannikon Messut on peruuttanut kaikki ensi vuoden messut, esimerkiksi 5.-6.1. on Rauman antiikkimessut poistettu ohjelmasta. Myös huhtikuun Porvoon messut on peruutettu. Firman nettisivujen mukaan Porin antiikkimessut 15.-16.2. järjestääkin Keräilymessujen ystävät ry.


Tammikuun loppupuolella 25.1. on kaikkien lasiesineistä kiinnostuneiden alkuvuoden kohokohta eli Lasipäivä Suomen lasimuseossa Riihimäellä. Lisätiedot tapahtuman järjestäjäseuran nettisivuilta: http://www.suomenlasimuseonystavat.fi/

 
Perinteiset Wanhan Sataman antiikki- ja taidemessut ovat poissa Pro-Messut Oy:n ohjelma kevään osalta ja syksyn messujen ajankohtaakaan ei vielä ole ilmoitettu. Kevään messut jäivät ohjelmasta pois jo viime keväänä.

 

Uutena tapahtumana paikkaamaan pääkaupunkiseudun messutarjontaan syntynyttä aukkoa Katajanokan messujen jäädessä pois, järjestää Keräilykuume Vantaa Energia Areenassa messut 8.-9.3.
 

Saman firman toinen uusi tapahtuma on 29.-30.3. Kaapelitehtaassa järjestettävä Helsinki Retro & Vintage Design Expo.


Uusia tapahtumia on siis tulossa, mutta samaan aikaan toisia jää pois ohjelmasta.


Hyvää uutta keräilyvuotta lukijoille2014 kaikille Lasinkeräilijän Blogin lukijoille !
 
 

2 kommenttia: