maanantai 15. syyskuuta 2014

Helsinki Retro & Vintage Design Expo tulee taas!


Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin nousee viikonlopuksi retron, vintagen ja scandinaavisen designin osto- ja myyntitapahtuma. Keväällä ensimmäistä kertaa järjestetty HRVDE sai yleisöltä loistavat arvioinnit tarjonnastaan ja tunnelmastaan.

Tarjolla on jälleen vintage viehätyksiä, reteintä retroa, pohjoismaista designia, keräilyä ajalta, industriaalia, outouksia, ihmeellisyyksiä ja kaikkea muuta teemalla 50´s - 80´s. Luvassa on nostalgiaa Merikaapelihallin täydeltä noin 80 näytteilleasettajan osastoilla.Retro & Vintage Design Expo on ainoa tällä teemalla järjestettävä tapahtuma suomessa. Tapahtumassa voi nähdä yhdellä käynnillä läpileikkauksen 1950 - 1980 lukujen vintage- ja retroesineistöön sekä tuon ajan pohjoismaiseen suunnitteluun. Vintageosastoilla useat näytteilleasettajat esittelevät valikoiman tekstiilejä ja asusteita ajalta, pallomekoista pillereihin.

Helsinki Retro & Vintage Design Expo, Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, 20. - 21.9.2014, lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16.  Aikuisten pääsymaksu 10 €, alle 18-vuotiaat maksutta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti