tiistai 11. helmikuuta 2020

Järvenpään antiikki- ja keräilymessut viikonloppuna

Kuva on Järvenpään messuilta 2016.


Järvenpää-talo täyttyy antiikista, keräilystä, vintagesta, retrosta, designista, ym. vanhasta ja keräilyllisestä tavarasta. Järvenpään antiikki- ja keräilymessuilla on mummolan muistoja ja menneen ajan nostalgiaa.

Vanhan tavaran kauppiaat 35 messuosastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, audio-laitteita, tekstiilejä, taidetta, ym.

Lasinkeräilijöitä silmälläpitäen Järvenpään antiikki- ja keräilymessuilla on jälleen hyvä käyttö- ja taidelasin tarjonta. Useiden messuosastojen lasitarjonta pääsee oikeuksiinsa Järvenpää-talon valoisissa tiloissa.

Kuva on Järvenpään messuilta 2016.

Asiantuntija-arvioita

Tuo aarteesi Huutokauppa Helanderin asiantuntijoiden arvioitavaksi. Mikäli sinulla on runsaasti irtaimistoa tai suuria ja painavia esineitä, niitä voidaan arvioida myös kuvien perusteella tai sopia maksuton kotiarviointi.

Messuilla on mahdollista saada arviointi- ja tunnistusapua myös vanhoista rahoista, keräilyeuroista, postikorteista ja postimerkeistä.

Järvenpään antiikki- ja keräilymessut 15.–16.2.2020 lauantaina ja sunnuntaina kello 10–16, Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, Järvenpää.

Aikuisten pääsymaksu 6 €, molempina päivinä kello 14–16 välisenä aikana aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan vain 4 €, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

Lisätiedot:
www.exponova.fi
https://fi-fi.facebook.com/events/877181066050158/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti