torstai 27. kesäkuuta 2019

Viikon päästä Raaseporin antiikkipäiville !



Anu Penttisen muotoilemia Billnäsin antiikki-
päivien vuosilintuja lintuja on valmistettu 80 
kappaletta ja niitä myydään 350 kappalehinnalla.

Viikon kuluttua vietetään Billnäsin ja Fiskarsin ruukeissa antiikkipäiviä neljän päivän ajan torstaista sunnuntaihin. Tapahtumiahan on oikeastaan kolme, kun pääsymaksullisten tapahtumien lisäksi myyntiä on myös Fiskarsin kyläyhdistyksen ylläpitämällä torilla.

Billnäsin ruukkia on viime kesän jälkeen parannettu, mm. lattioita on betonoitu uudestaan. Fiskarsissa antiikkipäivien tapahtumapaikka on edelleen Vanha veitsitehdas.

Monelle lasinkeräilijälle ja muun vanhan tavaran ystävälle ensi viikko on kesän kohokohta. Lasinkeräilijöillähän kesäkausi alkoi perinteiseen tapaan Lasi- ja keräilytapahtumasta kesäkuun alussa Riihimäellä ja kausi päättyy Nuutajärven Lasivitriini-tapahtumaan 24.8.
 
Billnäsin antiikkipäivillä on ollut vuosittainen lasiesine vuodesta 2015 alkaen, jolloin se oli Oiva Toikan suunnittelema Bilibii. Seuraavana vuotena oli Markku Salon Billnäsin pinkoja -lasikoira ja kesällä 2017 se sai pennut eli Sini & Valko –nimiset pienet lasikoirat. Viime vuonna oli vuorossa Anu Penttisen Billie the Bird ja tänä vuonna on myös Anu Penttisen lintuja.

1 kommentti:

  1. Onkohan lintua mahdollista ostaa vaikka ei pääse paikalle?

    VastaaPoista