tiistai 24. huhtikuuta 2018

Iittala & Arabia Market – ostaa ja myy rakastettujen brändien käyttöastioita


Iittala aloitta 2.5.2018 valikoiduissa Iittalan myymälöissämme kokeilun, jossa selvitetaän mahdollisuutta ostaa ja myydä vanhoja sekä käytettyjä Iittalan ja Arabian arjen käyttöastioita.
Kokeilun aikana Iittala ostaa kuluttajilta vanhoja ja käytettyjä keraamisia sekä lasisia Iittala- ja Arabia-astioita kolmessa myymälässämme: Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälässä Helsingin Arabiassa, Iittala Outlet Tammistossa Vantaalla sekä Iittala Outlet Palokassa Jyväskylässä. Iittalalle myydyt esineet myydään edelleen niitä etsiville: toiselle tarpeeton esine voi olla aarre toiselle.
 
 
Näin se toimii:

Vie myymälään tarpeettomat Iittalan ja Arabian käyttöastiasi. Iittala ostaa ne sinulta ja myy edelleen uusiin koteihin rakastettaviksi ja käytettäviksi. Kokeilun aikana valikoiduilla alueilla Helsingissä voi tilata myös kotinoudon suuremmille astiamäärille. 
Iittala hinnoittelee astiat käyttöarvon mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi ruokalautasille on yksi sisäänostohinta ja yksi ulosmyyntihinta. Koska kyseessä on kokeilu, pyritään löytämään tuotteille sopivat hinnat ja liike pidättää itselleen oikeuden hinnanmuutoksiin. 
 
Kokeilussa mukana olevat liikkeet ottavat vastaan Iittalan ja Arabian lasisia ja keraamisia arjen astioita. Iittala huomauttaakin:
”Erityisen vanhoille ja erikoisille esineille suosittelemme myyntiä antiikkiliikkeiden kautta, sillä kokeilussamme ei huomioida esineiden yksilöllisiä hintoja niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien tai harvinaisuuden mukaan, vaan hinnoittelemme astiat yksinkertaisesti astiatyypin mukaan.”
 
Kaikilla astioilla on päivittäisen hinnaston mukainen hinta. 
Kokeilu on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille, ei yrityksille tai jälleenmyyjille. Liikkeissä ei oteta vastaan esimerkiksi ravintoloiden astiastoja. 

Lähde: www.iittala.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti