keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Juttuja ja juttuideoita kaivataan lasivuosikirjaan


Suomen lasimuseon ystävät ry julkaisee tänä vuonna jo viidennen kerran Suomalaisen lasin vuosikirjan. Jos sinulla on lasin liittyvä kirjoitus, jonka haluaisit julkaista niin lähetä se sähköpostilla: vuosikirja@suomenlasimuseonystavat.fi

Jos et halua kirjoittaa itse, mutta sinulla on mielessä aihe, josta haluaisit lukea vuosikirjasta, niin voit lähettää myös juttuvinkkejä kirjan tekijöille. Kerro vähän aiheesta ja esitä mahdollisia haastateltavia tai mahdollisia kirjoittajia.

Vuosikirjassa julkaistaan myös rajoitettu määrä maksullisia ilmoituksia. Joten jos tiedät yrityksen, joka voisi mahdollisesti olla kiinnostunut tavoittamaan vuosikirjan lukijoita viestillään, niin anna vinkki sille yritykselle ja/tai vuosikirjan tekijöille tästä.


Suomen lasimuseon ystävät ry on tähän
mennessä julkaissut Suomalaisen lasin
vuosikirjan vuosina 2014 – 2017.
 
Vuosikirjassa julkaistaan kuvia Suomessa toimivien lasintekijöiden viimeksi kuluneen vuoden aikana valmistuneista teoksista teos- ja tekijätietoineen. Lasintekijöille osoitettu viesti on julkaistu tässä blogissa 9. tammikuuta: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2018/01/kutsu-lasintekijoille.html

Suomalaisen lasin vuosikirja julkaistaan viimeistään Lasi- ja keräilytapahtumassa 9.6.2018. Suomen lasimuseon ystävät saavat kirjan jäsenetuna noutamalla sen museolta kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kirjan voi tilata myös kotiin postitettuna maksamalla postituksen kulut, tästä julkaistaan ohjeet SLMY:n jäsenkirjeessä myöhemmin keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti