maanantai 12. helmikuuta 2018

Järvenpäässä viikonloppuna antiikki- ja keräilymessut.


Tällaisia ja muitakin Riihimäellä valmistettuja lasi-
esineitä on tarjolla viikonloppuna Järvenpää-talolla.
 
Vanhoista tavaroista kiinnostuneet suunnistavat viikonloppuna Järvenpäähän ja tapahtuma tuo paikan päälle vanhan tavaran kauppiaita eri puolilta Suomea.

Myyntipöydät on täytetty antiikin, keräilykohteiden ja muun vanhan tavaran lisäksi myös lähempänä nykyaikaa olevalla kotimaisten muotoilijoiden tuotannolla. Erityisen suosituksi on osoittautunut 1950—1960-lukujen kotimainen muotoilu. Sitä luvataan esille myös Järvenpään tapahtumaan. Tapahtuman 35 näytteilleasettajan joukossa on monia lasinkeräilijöitä kiinnostavia kauppiaita. Tarjolla tulee siis olemaan runsaasti laadukasta lasiesineistöä, niin käyttö- kuin taidelasiakin.

Tapahtuman järjestää Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumia tuottava ExpoNova.

Antiikki- ja keräilymessut ovat avoinna Järvenpää-talossa, lauantaina ja sunnuntaina 17. —18.2. kello 10—16. Aikuisten pääsymaksu tapahtumaan on 6 euroa, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Molempina päivinä kello 14—16 välillä aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan 4 €.

Järvenpää-talo sijaitsee Järvenpään keskustassa osoitteessa Hallintokatu 4. Alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Aivan Järvenpään rautatieaseman vieressä sijaitsevalle messupaikalle saavut kätevästi myös junalla.

Lisätietoja tapahtumasta:
www.kerailykuume.fi
www.facebook.com/Keräilykuume

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti