torstai 1. joulukuuta 2016

Esineiden sisäänjättö Lasipäivän huutokauppaan 9.12. 
Lasipäivää 2017 vietetään Suomen
lasimuseossa 21. tammikuuta.
 
 
Viikon päästä perjantaina 9.12. klo 12 – 17 Suomen lasimuseon ystävät ry ottaa vastaan lasimuseossa Riihimäellä esineitä myytäväksi Lasipäivän huutokaupassa 21.1.2017.

Yhdistyksen jäsenet voivat tuoda huutokauppaan 3 huutokohdetta, mutta yhdistykselle lahjoituksen tehnyt voi jättää yhden ylimääräisen kohteen. Korkean tason ylläpitämiseksi tavaroiden on oltava ehyitä ja huutokohteen arvioitu alin arvo vähintään 100 €.

Huutokauppaesineiden vastaanotto on Suomen lasimuseon luentosalissa perjantaina 9.12.2016 klo 12 17. Poikkeavista järjestelyistä on sovittava erikseen. Vastaanoton yhteydessä täytetään esine- ja sopimuslomake. Lomakkeen voi täyttää osittain etukäteen.


Joulukuussa 2014 huutokauppaan tuotuja lasiesineitä
ottivat vastaan Suomen lasimuseon ystävät ry:n aktiivi-
jäsenet Risto Aalto, Sirkka-Liisa Löflund ja oikealla
Lasipäivän järjestelyvastaava Roger Peltonen.
 
Luettelo on Lasipäivänä myynnissä museolla ja tulostettavissa Suomen lasimuseon ystävät ry:n kotisivuilta tammikuun toisella viikolla. Myyjä voi asettaa huutokohteelle SLMY:n hyväksymän pohjahinnan, joka ilmoitetaan huutokauppaluettelossa.

Myyjä maksaa 15 %:n provision. Ostajalta ei peritä mitään kuluja. Muilta osin noudatetaan Suomen lasimuseon ystävät ry:n yleisiä huutokauppaehtoja. Tilitys tapahtuu myyjän ilmoittamalle tilille noin viikon kuluttua huutokaupasta.

Huutokauppaluettelo, huutokauppaehdot ja sopimuslomake ovat ladattavissa yhdistyksen kotisivuilta kohdasta Tapahtumat > Lasipäivä > Lomakkeet.

Lisää tapahtumasta: www.suomenlasimuseonystavat.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti