maanantai 29. elokuuta 2016

Viikonloppuna Hämeenlinnassa antiikki-, taide ja keräilymessut


Hämeenlinnan antiikkitapahtuman juhlavuoden toinen tapahtuma järjestetään Elenia Areenalla tulevana viikonloppuna. Vuonna 1986 alkunsa saanut perinteinen messutapahtuma täyttää siis tänä vuonna 30 vuotta ja on eräs vanhimpia edelleen järjestettäviä alan myyntitapahtumia maassamme. Messupaikan osoite on Härkätie 17 ja messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Tapahtumassa on tarjolla totuttuun tapaan esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, postikortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Messuilla on tarjolla ostettavien aarteiden lisäksi myös runsaasti tietoa ja neuvontaa alan harrastajille. Helmikuun tapahtumassa suuren suosion saaneet kalusteiden entistämisneuvonta ja kellojen arviointi saavat jatkoa. Mestarientisöijät ry:n osastolla saa neuvontaa esim. vanhojen huonekalujen entistämisestä ja osastolta voi hankkia myös työssä tarvittavia tarveaineita. Kellohuone Ville Pietilän osastolla saa neuvontaa vanhoihin kelloihin ja niiden huoltoon liittyen.
 
Hämeenlinnan antiikki-, taide- ja keräilymessut on
järjestetty viime vuodesta alkaen Elenia Areenassa,
kun aikaisemmin tapahtumapaikkana oli Hämeenkaari.
 
Paikalliset keräilyalan yhdistykset aktiivijäsenineen ovat myös mukana tapahtumassa. Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla saa tietoa postimerkkien ja postikorttien keräilystä sekä niiden arvoista ja Etelä-Hämeen Numismaatikot ry:n osastolla palvellaan kaikkia rahojen ja mitalien keräilystä kiinnostuneita.

Tapahtumaan on pääsymaksu; aikuiset maksavat 6€ ja perhelipun saa 12€:lla. Perhelippu oikeuttaa kahden saman talouden aikuisen ja kaikkien perheen alle 18-vuotiaden sisäänpääsyyn. Molempina päivinä klo 14 - 16 pääsyliput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat 4€ ja perheet 8€. Alle 15-vuotiaat pääsevät messuille maksutta aikuisen seurassa.

Elenia Areenalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa asiakkaiden autoille ja urheilutalon Pulleri-ravintolassa on tarjolla lounasta molempina päivinä. Tapahtumapaikalle pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla ja aikataulut sekä muut lisätiedot tapahtumasta löytyvät tapahtuman www-sivuilta osoitteesta http://www.laatumessut.com/hameenlinna0916.htm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti