maanantai 25. tammikuuta 2016

Lasipäivä esillä Yle Radio Suomessa


Yle Radio Hämeenlinnan (ex. Yle Radio Häme) toimittaja Tiina Kokko teki lauantaiaamuna lasimuseosta suoran lähetysosuuden klo 9:45 Radio Suomen Suomi-kierros –ohjelmaan. Ohjelma on kuunneltavissa Yle Areenassa:
http://areena.yle.fi/1-3221474#autoplay=true
Lasipäiväosuus alkaa noin 36 minuuttia ohjelmatallenteen alusta.

Suomen lasimuseon intendentti Kaisa Koivistolla on
kädessään Nanny Stillin Vuokko-maljakko.
Kuva: Yle Radio Hämeenlinna / Tiina Kokko.

Suomen lasimuseon intendentti Kaisa Koivisto kertoo toimittajan mukanaan tuomasta Nanny Stillin Vuokko-maljakosta. Haastattelussa Koivisto kertoo museon maksullisesta tunnistuspalvelusta. Hän myös joutuu toteamaan, ettei toimittajan maljakkoon aikanaan jääneen veden jättämiä jälkiä pysty puhdistamaan.

Tänään Yle Radio Hämeenlinnan nettisivuilla on julkaistu Tiina Kokon juttu Lasipäiviltä. Jutussa on haastateltu Riihimäellä lasiesineitä myynyttä keräilijää Juha Kivistä, toisen polven keräilijää Raija Grönqvistiä sekä lasin keräilyyn ”hurahtanutta” pariskuntaa Marja Lehtosta ja Matti Koivurinnettä. Tuo juttu luettavissa täällä: http://yle.fi/uutiset/luopuminen_on_tuskaa_kun_kerailija_kauppaa_lasiesineitaan/8619496

 
Lasipäivillä myyjänä Juha Kivinen ja ostajana Juhani Lemmetti.
Kuvaruutukaappaus: www.yle.fi
 
Tänään maanantaina Yle Radio Hämeenlinnan taajulla on kuultu sekä uutisissa että makasiiniosuuksissa useita Tiina Kokon juttuja Lasipäivästä sekä Timo Lepomäen juttuja Nuutajärveltä. Klo 16:30 Lepomäen uutisjutussa on haastateltu Nuutajärven kulttuurisäätiön puheenjohtaja Göran Anderssonia ja muotoilija Markku Saloa. Kokon haastattelussa ovat Juha Kivinen ja Risto Aalto. Lähetys on kuunneltavissa Yle Areenassa:
http://areena.yle.fi/1-3240397?autoplay=true

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti