maanantai 4. tammikuuta 2016

Antiikki- ja keräilymessuja Kaapelitehtaalla 15 vuotta


Laatumessut järjestää tulevana viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10 - 16.

Laatumessut oli ensimmäinen alan tapahtumajärjestäjä, joka ryhtyi järjestämään antiikki-, taide- ja keräilyalan messutapahtumia Helsingin Kaapelitehtaalla. Ensimmäiset messut järjestettiin tammikuussa 2001 ja silloin mukana oli 24 näytteilleasettajaa. Tapahtumakahvio oli silloin rakennettu Valssaamosaliin, joten myyntiosastoille jäi käyttöön nykyistä vähemmän tilaa ja tämä selittää kauppiaiden silloisen pienen määrän.
 
Laatumessut aloittaa vuoden 2016
messukauden Kaapelitehtaalla.
 
Ensimmäisten messujen näytteilleasettajista on tulevilla messuilla mukana, tosin sukupolvenvaihdoksen jo kokeneena, imatralainen Kosken Galleria. Suurin osa vuoden 2001 messujen kauppiaista on lopettanut toimintansa, mutta esim. helsinkiläinen Aarreaitta ja seinäjokelainen Ikkala Invest ovat vielä aktiivisesti mukana kiertämässä alan messutapahtumia.

Tulevien messujen kaikki 37 myyntiosastoa varattiin hyvissä ajoin niin, että viimeisistä paikoista tehtiin vuokrasopimus jo joulukuun alussa. Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, design´ia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, kirjoja, rahoja, merkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€.

Helsingin antiikki-, taide- ja keräilymessut 9. - 10.1.2016.
Tapahtuman www-sivut sijaitsevat osoitteessa http://www.laatumessut.com/helsinki0116.htm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti