sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lohjan jäähallin antiikkimessut


Lohjan antiikki- ja keräilymessut järjestetään perinteiseen tapaan
pari viikkoa Fiskars-Billnäs –tapahtuman jälkeen Lohjan jäähallissa.
 
Eilen lauantaina käynnistyivät kaksipäiväiset Lohjan antiikki-keräilymessut, jotka jatkuvat tänään sunnuntaina klo 10 – 15. Tavaravalikoima on laaja: lasia, posliinia, hopeaesineitä, koruja, kirjoja, tekstiiliesineitä, huonekaluja, militariaa, jne.
Jäähallissa on kuitenkin nyt hieman vähemmän myyjiä kuin takavuosina ja lauantaina asiakkaitakin oli vähemmän kuin aikaisemmin. Yksi syy oli varmaan aurinkoinen kesäsää muutaman sadepäivän jälkeen ja todennäköistä onkin, että tänään kun sää ei suosi ulkona olemista niin tällaisiin sisätapahtumiin riittää tulijoita.

Ainakin eilen lauantaina jäähallin viereisellä urheilukentällä oli nuorten yleisurheilukisat käynnissä, jonka vuoksi ensimmäinen parkkialue oli täynnä jo aamusta, mutta messuille tuleville on järjestetty oma pysäköintialue hiekkakentälle urheilukentän taakse. Sinne ajetaan ensimmäinen pysäköintialueen läpi, josta johtaa tie urheilukentän ja ohitustien välistä.

Lohjan messut on aikaisemmin järjestänyt turkulainen Antemar-Trading, mutta se firma ei ole järjestänyt tapahtumia viime tammikuun Turun VPK-talon messujen jälkeen. Lohjan messut järjestää nyt jyväskyläläinen Ajanviemää ja ensi lokakuun Turun VPK-talon messut hoitaa Keräilykuume-messuja järjestävä ExpoNova.

Innokkaimmat messuvieraat tulivat hyvissä ajoin
odottamaan tapahtuman alkua ja sisäänpääsyä.

Lempäälän Antiikin osasto on tuttuun tapaan heti sisääntulon vieressä.
 
 

 

Oikealla on kaksi Kaj Franckin suunnittelemaa ohuesta
lasista Nuutajärvellä valmistettua Rista-sarjan maljaa,
joiden hiontakuvion nimi on Helmikki.

 
Kaj Franckin Pilari-sarjan maljakoita, joita
kuulee kutsuttavan myös mutterimaljakoiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti