maanantai 2. helmikuuta 2015

Keräilykuume nousee viikonloppuna Kaapelitehtaalla Helsingissä


 
 
Vuodesta 2009 järjestetyt Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut tulevat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin. Antiikki- ja keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtumassa on mukana tällä kertaa noin 60 näytteilleasettajaa.

Kaksipäiväinen keräily-, antiikki- ja vintage-esineiden messutapahtuma kokoaa Kaapelitehtaalle lauantaina ja sunnuntaina 7. - 8.2. keräilyn ja antiikin asiantuntijoita sekä menneiden vuosikymmenten esineistä kiinnostuneita messuvieraita.

Tapahtuma esittelee erilaisia keräilykohteita, kalusteita, perinnetekstiilejä, taidetta, valaisimia, hopeaa, koruja, rahoja, postikortteja, astioita, lasiesineitä ja keräilyleluja. Paikanpäältä löytyvät myös vanhojen rahojen ja postikorttien arviointipisteet.

Näytteilleasettajien joukossa on monia lasinkeräilijöitä kiinnostavia taide- ja käyttölasia myyviä kauppiaita.


ExpoNovan järjestämät Helsingin Antiikki- ja Keräilymessut Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, osoitteessa Tallberginkatu 1, Helsinki. Tapahtuma on avoinna 7. - 8.2.15 lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Aikuisten pääsymaksu 8 €, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Molempina päivinä kello 14 - 16 välillä aikuisten sisäänpääsy alennettuun hintaan 5 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti