maanantai 26. marraskuuta 2012

Runsaasti uusia myyjiä Hämeenlinnan antiikkimarkkinoilla


Viikonloppuna pidettiin Hämeenlinnan Hämeenkaaressa Laatumessujen antiikki- ja keräilymarkkinat. Paikalla oli aikaisemmissa tapahtumissa tutuksi tulleiden kauppiaiden lisäksi runsaasti uusia myyjiä, mikä oli virkistävää. Yleisöäkin oli mukavasti paikalla ainakin lauantaina. Kaupankäynti ei kuitenkaan ollut ainakaan kaikkien kauppiaiden mielestä tyydyttävällä tasolla.

Hämeenkaari oli koko lailla täynnä myyntiosastoja.

Riihimäkeläisen Ars Julikan valikoimaa.

Ars Julikan pöydällä oli Aimo Okkolinin keltainen serpentiini-maljakko.


Markkinapaikalla oli esillä Hämeenlinnan Postimerkkikerho ry:n osastolla esillä vanhoja Hämeenlinna -aiheisia postikortteja. Moni muistaa vielä Rantatorin laidalla olleen Hanssin-Jukka -kahvilan. 


 

Kotkalaisen Ollin Onnin osaston monipuolisessa valikoimassa oli myös kiinnostavia lasiesineitä. Tässä on Riihimäen Lasin koristekaiverrettu malja, joka on aikanaan ollut Yhtyneitten Kuvalehtien lahjaesine.

Ollin Onnen hyllyssä kaksi pientä Kaj Franckin Usva-maljakkoa.

Myös tämä harvinainen Jaakko Niemen maljakko löytyi Ollinen Onnen hyllystä. Siinä on sisällä olevan vesitilan ja pinnan välissä savumainen harso. Valokuvassa ei toistu maljakon upea syvyysvaikutelma.


Hämeenlinnan Postimerkkikerho esitteli vanhojen Hämeenlinna-korttien lisäksi runsaan valikoiman Aulankoa esitteleviä postikortteja.


 
Vaasalainen Prenikka on erikoistunut militariaan, mutta valikoimaan kuuluu myös taidelasia.

Prenikan värilasia.

Tolkontiikin Teemu Anttilan valikoimaa.

Teemulta löytyi myös tämä Gunnel Nymanin muotoilema valaisin.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti