perjantai 2. marraskuuta 2012

Apua maljakoiden tunnistamiseen


Kuvaruutukaappaus: www.marikan-maljakot.com

Marikan maljakot -nettisaitti osoitteessa www.marikan-maljakot.com sisältää kuvat noin kolmestasadasta suomalaisvalmisteisesta maljakosta tekijätietoineen sekä joukon muiden lasiesineiden kuvia. Maljakot ovat pääosin 1960-luvun jälkeiseltä ajalta. Sivustosta on apua esimerkiksi, jos haluaa selvittää jonkun maljakon nimen, valmistajan ja suunnittelijan.

3 kommenttia:

 1. Hei,hieno tietää tuo osoite. Mulla on lasinen vaasi,joka on ollut meillä himassa niin kaun kuin muistan. Olen syntynyt Iittalassa,joten se on varmaankin puhallettu siellä.vahinko että tähän ei voi liittää kuvaa. Olisin kiitollinen avusta. email:karin.tabletti69@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasinkeräilijän Blogi -otsikkotekstin alla on palkki, jossa on klikattavia linkkejä:
   Etusivu - Lasinkeräilijän linkit - Avainsanat - INFO - Lasinkeräilijän kalenteri.

   Kun klikkaa tuota INFO-sanaa, niin sieltä löytyy Lasinkeräilijän Blogin sähköpostiosoite ja email-viestiin voi liittää kuvan.

   Lasinkeräilijän Blogilla ei varsinaisesti ole mitään lasiesineiden tunnistuspalvelua, mutta mielenkiintoisista esineistä voidaan julkaista blogissa kuva lukijoiden tunnistettavaksi.

   Poista
  2. Näköjään tuo Marikan Maljakot -nettisivusto ei enää ole toiminnassa tuossa osoitteessa, eikä ilmeisesti muuallakaan, harmi.

   Poista