maanantai 24. syyskuuta 2012

Lahden Antiikki- ja Keräilymessut siirtyvät JokimaalleLahdessa seitsemättä kertaa järjestettävät Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut alkavat lauantaina. Viikonlopun kestävät messut tuovat Jokimaan ravikeskukseen kymmeniä antiikki- ja keräilyalan kauppiaita ympäri suomen. Tarjolla on runsas kattaus vanhaa ja nostalgista, keräilyllisesti mielenkiintoista tavaraa antiikista retroon ja grammarin neuloista desing-lasiin.

Messut järjestetään Jokimaalla ensimmäistä kertaa. Tapahtuman tuottaja Torsti Nieminen, messut järjestävästä Exponovasta kertoo, että uuden järjestämispaikan etsiminen tuli eteen, koska tilat joissa messut aiemmin on järjestetty, eivät tällä kertaa olleet käytettävissä.
Niemisen mukaan Jokimaa on erinomainen paikka tällaisen tapahtuman järjestämiseen. Jokimaalle on helppo tulla, siellä on paljon maksutonta pysäköintitilaa ja hyvät ravintolapalvelut. Totohalli on myös valoisa, valon määrällä on merkitystä näyttävän esillepanon aikaansaamiseksi.

Messuille on tulossa näytteille ja myyntiin esimerkiksi hyvätasoista design-lasia, keittiöantiikkia, keräilyrahoja, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja ravikeskuksen Totohallin täydeltä.

Päijät-Hämeen Numismaatikot arvioivat osastollaan yleisön mukanaan tuomia rahoja ja kertovat rahojen keräilystä harrastuksena. Myös vanhoista postikorteista on mahdollista saada arvioita ja tunnistamisapua.

ExpoNovan järjestämät Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut Jokimaan ravikeskuksessa, Jokimaankatu 6, Lahti, 29.-30.9. lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Aikuisten pääsymaksu 6 € ja kello 14 - 16 välillä 4 €. Lisätietoja tapahtumasta www.kerailykuume.fi

2 kommenttia:

  1. Kuulin näistä kyseisitä messuista ja olisi ollut mukava päästä käymään! Onko teillä tietoa jos nämä samat messut järjestetään myös ensi vuonna?

    VastaaPoista
  2. Seuraavat LAhden ANtiikki- ja Keräilymessut Jokimaan ravikeskuksen Toto-hallissa järjestetään pääsiäisenä 30-31.3.2013, lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16.

    VastaaPoista